-«Το άνοιγμα των σχολείων θα έχει επίδραση στην επιδημία, το ξέρουμε. Αλλά, όμως, έχουμε εκτιμήσει ότι, το όφελος που θα έχουν τα παιδιά, είναι πολύ μεγαλύτερο από τον κίνδυνο από το άνοιγμα των σχολείων», δήλωσε ο καθηγητής λοιμωξιολόγος, Νίκος Σύψας, που είναι μέλος της (συμβουλευτικής;) επιτροπής των επιστημόνων.

-Εκτός από λοιμωξιολόγοι στην επιτροπή, καρντάσια, τα μέλη της απέκτησαν και γνώσεις παιδοψυχολογίας, λειτουργίας της οικονομίας και της επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Φαίνεται, επίσης, πως στην Ελλάδα έχουμε και μία άτυπη κυβέρνηση, που αποφασίζει ποιες δραστηριότητες θα «ανοίξουν» και ποιες θα «κλείσουν»! «Δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει η επόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό δεν ανοίγουμε άλλες δραστηριότητες. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο», πρόσθεσε ο προφέσορ.

-Τελικά, ποιος κυβερνάει την χώρα; Ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς, ή τα μέλη της επιτροπής λοιμοξιολόγων; Πάλι καλά, που ο Ν. Σύψας και οι συνάδελφοι του, δεν ζήτησαν να κλείσουν στρατιωτικές μονάδες, να ανασταλεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ενόπλων δυνάμεων, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασποράς του covid-19 μεταξύ των οπλιτών και των αξιωματικών! Φαντάζεστε, καρντάσια, ο στόλος να βρισκόταν σε καραντίνα, λόγω covid-19 και το Orus Reis να αλώνιζε μεταξύ Καστελόριζου, Ρόδου και Κρήτης;

-Αν συνεχιστεί η ακυβερνησία, η Ελλάδα θα γλιτώσει από την πανδημία, αλλά θα έχει σοβαρές οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές επιπλοκές. Η επιτροπή των λοιμοξιολόγων έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και η κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη. Στα μνημόνια, οι κυβερνώντες έλεγαν ότι εφαρμόζουν τις «συμβουλές» των εταίρων και οι εταίροι ισχυρίζονταν ότι, τα μέτρα αποφασίζονται από την ελληνική κυβέρνηση. Η «συνταγή» απέτυχε και η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, με αποδιαρθρωμένη την κοινωνία, κατεστραμμένη την οικονομία και με «κερασάκι», τον Αλέξη πρωθυπουργό και κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α., πρώτη φορά Αριστερά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ