Τα χρόνια περνούν, ωστόσο οι διοικήσεις του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καβάλας, αρχικώς, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μετέπειτα και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, πλέον, δεν ευαισθητοποιούνται για τις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του ιδρύματος και ιδιαίτερα για το «γήπεδο ποδοσφαίρου», το οποίο είναι χειρότερο από χωράφι. Τα χωράφια είναι περιποιημένα, γιατί τα φροντίζουν οι γεωργοί, ενώ το γήπεδο στις εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε. αποτελεί όνειδος!

Δεν αρκεί η ακαδημαϊκή «αναβάθμιση», για να προσελκύσει φοιτητές το ΔΙ.ΠΑ.Ε. Τι θα πούνε, οι διοικούντες, στους αλλοδαπούς φοιτητές, που θέλουν να φέρουν στην Καβάλα, όταν τους ρωτήσουν εάν το ίδρυμα διαθέτει υποδομές για να αθλούνται;

Θα τους δείξουν, μήπως, το «γήπεδο ποδοσφαίρου» και θα απαντήσουν ότι, η πολιτεία δεν δίνει χρήματα για να το αξιοποιήσουν; Κάνετε, επιτέλους, μία συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, για να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του τοπικού αθλητισμού και των φοιτητών, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ