-Στις 2 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή, η Super League 2 όρισε το παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Αναγέννησης Καρδίτσας, για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται, καρντάσια, να είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Κι αυτό, διότι την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, αναμένεται να ανακοινωθεί νέα γενική καραντίνα (lock down όπως λένε στο χωριό μου) στην χώρα!

-Μου έλλειψε, ομολογώ καρντάσια, η γενική καραντίνα! Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του διαβεβαίωναν ότι, δεν συζητούν την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου ξανά στην Ελλάδα. Ώσπου εμφανίστηκε η «Όμικρον», η αφρικανική παραλλαγή του covid-19, για να ανατρέψει την κατάσταση.

-Η κυβέρνηση εξάντλησε τα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας και επιστρέφει στην «πετυχημένη συνταγή» του πρώτου καιρού. Από τότε έως σήμερα, ωστόσο, κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι της πανδημίας. Καταρχάς, τότε δεν υπήρχε το δώρο της επιστήμης, ενώ σήμερα στην Ελλάδα έχει πάρει το δώρο αυτό το 65% του πληθυσμού. Από τότε έως σήμερα, επίσης, το προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία μειώθηκε κατά μερικές χιλιάδες υγειονομικούς, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των κλινών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Και το κυριότερο, από τότε έως σήμερα έχουμε 16.000 περισσότερους θανάτους που σχετίζονται με τον covid-19!

-Έως τις 3 Ιανουαρίου 2022, καρντάσια, να είστε φρόνιμα παιδιά, να κάνετε τα self test που παρέχει δωρεάν η κυβέρνηση σε όλους και όλες και να προσεύχεστε ότι, τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν, θα φέρουν, επιτέλους, αποτέλεσμα! Αλλιώς, σε κάθε νέο κύμα της πανδημίας, ή παραλλαγή του covid-19, θα δοκιμάζουμε την αγαπημένη γενική καραντίνα. Καλά Χριστούγεννα και καλά ξεμπερδέματα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάτι ξέχασες, υπάρχουν κ τα στρατοπεδα συγκέντρωσης ασθενών με covid, που πολύ πιθανόν να έρθουν κ εδώ. Ίσως αποτελέσει ένα μέτρο στη φαρέτρα της κυβέρνησης μελλοντικά, ποιος ξέρει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ