Σε πραγματικά οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 παρέθεσε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές της ομάδας νέων (κάτω των 17 ετών), για να επιβραβεύσει την πολύ καλή παρουσία τους στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Η συγκέντρωση έγινε στο κοσμικό εστιατόριο «Πρώτο Κατσίκι» στο Περιγιάλι και παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Σωτήρης Δεληκάρης, οι αντιπρόεδροι, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, οι συνεργάτες του, Γιώργος Αγγελίδης, Νίκος Σουμουλίδης,, ο διευθυντής, Διαμαντής Κωνσταντάρας, ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Μανάφης, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Πέτρος Πετρόπουλος, η υπεύθυνη marketing, Αλίκη Μέρμηγκα, ο προπονητής της ομάδας Κ17, Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο συνεργάτης του, Γιώργος Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Μπάμπης Παναγιωτίδης.

Ο Σ. Δεληκάρης, ο Π. Δερμιτζάκης και ο προπονητής της ομάδας Κ17, Α. Καρασαββίδης, στους σύντομους χαιρετισμούς που έκαναν, εξήραν την προσπάθεια που καταβλήθηκε, έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους παρότρυναν να συνεχίσουν να προπονούνται μεθοδικά, να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους, προκειμένου να ενταχθούν στην επαγγελματική ομάδα. Επίσης, απονεμήθηκε στους τρεις αρχηγούς της ομάδας Κ17, Χρήστο Ντουρτμέ, Κωνσταντίνο Παπαποστόλου, Ανδρέα Γιαννάκο, το κύπελλο της 1ης θέσης στον όμιλο, ενώ δόθηκαν αναμνηστικές μπλούζες σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ