-Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος σχετικός με το ποδόσφαιρο, για να καταλάβει ότι ο αγωνιστικός χώρος στο «Βερούλειο» γήπεδο είναι κάκιστος. Μπορεί να πάρει μία μπάλα στα χέρια και να την κυλήσει πάνω στον χλοοτάπητα. Στην πορεία της, μέχρι να σταματήσει, η μπάλα θα κάνει μία σειρά αναπηδήσεων, τα λεγόμενα «γκελ» και σίγουρα δε θα κατευθυνθεί προς το σημείο που θέλει να φτάσει!

-Επομένως, δεν υπάρχει ζήτημα μόνο με την φροντίδα του χλοοτάπητα, που μετά την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς αρχίζει να καταστρέφεται. Στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να παιχτεί σωστό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

-Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει τις ανωμαλίες στον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει αυτή η κακοτεχνία. Αφήστε που ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να παραπατήσει σε μία αθέατη λακκουβίτσα στο χορτάρι.

-Είναι κρίμα, γιατί δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα (έπρεπε να δαπανηθούν) με προβληματικό αποτέλεσμα! Η δημοτική Αρχή πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικό και να του ζητήσει να κάνει τον αγωνιστικό χώρο «αεροδιάδρομο»! Μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, βεβαίως, γιατί αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια.

-Παράλληλα, επίσης, πρέπει να γίνει μία νέα μελέτη, ώστε να κατασκευαστούν καινούργιες κερκίδες και στις τέσσερις πλευρές, με τουαλέτες για τους θεατές, κυλικεία και ότι χρειάζεται για την ασφαλή και άνετη διεξαγωγή, αλλά και παρακολούθηση, των αγώνων. Που θα βρεθούν τα χρήματα για την μελέτη; Ας τα κάνει δωρεά κάποιος Καβαλιώτης που έχει την οικονομική δυνατότητα, για να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου. Στην Καβάλα υπάρχουν αρκετοί (και αρκετές) με μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Κι αν δεν θέλουν να εμπλακούν, να το ζητήσει ο Δήμος Καβάλας σαν χειρονομία προς την τοπική κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ