• «Η Αναστασία Ιωσηφίδου θα έχει μία «Οδύσσεια», για να φτάσει μέχρι τη Νέα Υόρκη, αφού στις 23 Ιανουαρίου θα πετάξει από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη κι από κει για τη Νέα Υόρκη! Άλλωστε, η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» έχει αποδείξει, ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια», έγραψε καρντάσι σε σχόλιο σε τοπική εφημερίδα.
  • Η Αναστασία, καρντάσι, είναι με μία βαλίτσα στο χέρι. Μετά το ταξίδι στην μακρινή Ινδία, το ταξίδι στη Νέα Υόρκη θα είναι «εκδρομή» για την πρόεδρο. Γιατί απορείς, όμως, που θα αλλάξει δύο πτήσεις, για να φτάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ωκεανού; Μπορεί έτσι, η μετάβαση να βγήκε πιο φθηνή.
  • Πρέπει να υπολογίζει τα έξοδα η Αναστασία, γιατί ο Makis την «περιμένει στη γωνία», για να ασκήσει κριτική, για τα ακριβά ταξιδάκια της προέδρου. Ακόμα ρωτάει πότε θα δούμε Ινδούς τουρίστες στην Καβάλα. Λες και πρόκειται για Βαλκάνιους, που μπαίνουν στα λεωφορεία και στα αυτοκίνητα και γίνεται η «κάθοδος των μυρίων» κάθε καλοκαίρι.
  • Πράγματι, η Αναστασία απέδειξε «ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια». Την έχω ικανή, καρντάσια, να διασχίσει με πλοίο τον Ατλαντικό ωκεανό, για να φτάσει στην Αμερική και προηγουμένως, να ταξιδέψει σιδηροδρομικώς από την Ελλάδα μέχρι το λιμάνι απόπλου για τη Νέα Υόρκη! Σαν τον Φιλέα Φογκ στην κινηματογραφική ταινία: «Ο γύρος του κόσμου σε ογδόντα ημέρες»!
  • Πάντως, είναι διαφορετικό να ταξιδεύεις για αναψυχή και άλλο πράγμα, γιατί πρέπει να προβάλλεις τον τόπο σου σε κάθε γωνιά του πλανήτη γη.
  • Αν ρωτήσετε την πρόεδρο της «Δημωφέλεια» για την ταλαιπωρία στα ταξίδια και τις ημέρες που βρίσκεται μακριά από την οικογένεια και τις επαγγελματικές δραστηριότητες της, όμως, θα απαντήσει, με χαμόγελο, ότι αξίζει η «θυσία» αυτή. Έτσι «χτίζεται» το τουριστικό μέλλον της Καβάλας. Άντε, Αναστασία, με τη φόρα που πήρες, θα φτάσεις και στην Αλάσκα, για να φέρεις Εσκιμώους τουρίστες στην πόλη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ