• Τις προάλλες, η Δήμητρα είπε σε συνέντευξη Τύπου: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε κοντά μας τον Θοδωρή Γκόνη». Ο Θοδωρής «ανταπέδωσε» λέγοντας, στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, το εξής: «Η δήμαρχος εγκαρδιώνει την παρουσία μου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και θέλω να την ευχαριστήσω δημοσίως γι’ αυτό».
  • Όπως αντιλαμβάνεστε, καρντάσια, η Δήμητρα έδωσε το «χρίσμα» στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου και για τα επόμενα χρόνια. Αφού υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών, γιατί να μη συνεχίσει ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά, πλέον, πρόσωπα και πράγματα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., αλλά και τυγχάνει της εμπιστοσύνης όσων συνεργάζονται μ’ αυτό και με το φεστιβάλ Φιλίππων.
  • Εγώ εύχομαι, μόνο, η συνεργασία να είναι εποικοδομητική, για το καλό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και του πολιτισμού στον Δήμο Καβάλας. Να κερδίσουμε περισσότερους πόντους και να καθιερωθεί η Καβάλα στον πολιτιστικό χάρτη της Ελλάδας.
  • Θέλω να πιστεύω ότι, η ημερίδα που διοργανώνει η «Δημωφέλεια», ενόψει του 4ου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, θα έχει θετική απήχηση στους συμμετέχοντες. Το εργασιακό πρωτάθλημα δημιουργήθηκε, για να προσφέρει στους εργαζομένους μία διέξοδο στην καθημερινότητά τους. Να δώσει την ευκαιρία για άθληση, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή. Σκοπός δεν είναι η νίκη και η κατάκτηση τίτλων (ατομικών και ομαδικών).
  • Ωστόσο, με την πάροδο των παιχνιδιών αναπτύχθηκε ο συναγωνισμός, που έφερε προστριβές και στην περασμένη διοργάνωση το δυσάρεστο περιστατικό της επίθεσης σε διαιτητή. Οι διοργανωτές θα λάβουν, φέτος, τα μέτρα τους, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο επεισόδιο και γενικότερα, όλα τα παιχνίδια να διεξαχθούν ομαλά, από την αρχή έως τη λήξη του πρωταθλήματος. Η παρακολούθηση της ημερίδας θα είναι χρήσιμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ