– Σε μερικές ημέρες θα μπούμε στο (σωτήριο) έτος 2017 και θα μετράμε επτά χρόνια συνεχών μνημονίων.
– Το καρντάσι ο Μακάριος (Λαζαρίδης), διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι ο Κυριάκος δεν βάζει χρονοδιαγράμματα για τον «οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση».
– Εάν κάναμε έξι χρόνια και οδεύουμε προς τον έβδομο με τα μνημόνια, χωρίς να δούμε «φως στην άκρη του τούνελ» (αυτό που περνάμε δεν είναι τούνελ, αλλά η σήραγγα της Μάγχης), υπολογίστε πόσα χρόνια, ακόμα, θα περάσουν με τον «οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση» του Κυριάκου.
– Εγώ, καρντάσια, ομολογώ, ότι αν ήμουν σε εκδρομή ορειβατών με αρχηγό τον Κυριάκο, θα απαιτούσα να έρθει μαζί ένας έμπειρος οδηγός πορείας!
– Τον Κυριάκο δεν τον εμπιστεύομαι, ούτε να πάμε από το Σύνταγμα στην πλατεία Ομονοίας!
– Είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός να χρειάζεται «οδικό χάρτη», για να κυβερνήσει την Ελλάδα; Στο ράλι Ακρόπολις θα αγωνιστεί; Να κάνουμε, λέω, πρωθυπουργό τον «τζίγκερ», μήπως αυτός τερματίσει στο ράλι των μνημονίων που τρέχουμε (και δεν φτάνουμε ποτέ κάπου).
– Ο Makis έχει «λυσσάξει» με τη Δήμητρα (και την Αναστασία) και ψάχνει το παραμικρό, για να δείξει ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας είναι ανίκανη και επικίνδυνη.
– Έπαθε «πολιτική ψύχωση» και χρειάζεται, επειγόντως, μία θεραπεία. Makis, παλικάρι μου, δείξε ψυχραιμία και σύνεση, γιατί ξεπέρασες το όριο (της υπερβολής) και χάλασες την αρχική εικόνα, του δημοτικού συμβούλου που δεσμεύτηκε πως θα κάνει κριτική με ευπρέπεια και χαμηλούς τόνους.
– Ο κόσμος έχει κουραστεί, για να μη πω ότι έχει αγανακτήσει, από τις «κοκορομαχίες», τις εντάσεις (άνευ ουσίας), τις φωνές και γενικά τους υψηλούς τόνους.
– Έχει τους καημούς και τα προβλήματά του και θέλει κάποιον να τον καθησυχάσει, να χαλαρώσει ψυχολογικά και να του δώσει ελπίδα και αισιοδοξία. Κάτι διαφορετικό, δηλαδή, από τη μιζέρια που βασιλεύει (και τα πάντα κυριεύει).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ