Ο Δήμος Παγγαίου, με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (Ο.Κ.Α.Κ.) και με την υποστήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (Ε.Α.Σ.) Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνουν τον 6ο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό, στην μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη. Ο σύνδεσμος (link) για τις εγγραφές είναι: https://bit.ly/papachristideios 2023. Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Άλλες χρήσιμες πληροφορίες:

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ελευθερούπολη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 26 Μαρτίου 2023

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: περίβολος ιερού ναού αγίου Νικολάου.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους δρομείς των αγώνων 10.000 μέτρων και 5.000 μέτρων.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: 10.000 μέτρα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κυκλική μέσα στον αστικό ιστό και προστίθεται ο περιμετρικός δασικός δρόμος στους πρόποδες της οροσειράς Συμβόλου.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11 το πρωί (με χρονικό όριο τερματισμού 1 ώρα 15 λεπτά από την ώρα εκκίνησης)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στην δύναμη των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., γεννημένοι από το έτος 2005 και μεγαλύτεροι, καθώς και διαχρονικοί και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

5.000 μέτρα: Κυκλική διαδρομή στον αστικό ιστό, με ώρα εκκίνησης 11:15 το πρωί. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στην δύναμη των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., γεννημένοι από το έτος 2010 και μεγαλύτεροι, καθώς και διαχρονικοί και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

1.000 μέτρα: Για μαθητές-τριες νηπιαγωγείων/δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, με αφετηρία και τερματισμό στον ίδιο χώρο, με ώρα εκκίνησης 12:30 μετά το μεσημέρι και 12:40 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ