-Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, ο Θίοντορ έκανε τον (πρώτο) δημόσιο απολογισμό της διοίκησης του Δήμου Καβάλας. Ανέφερε, μεταξύ πολλών άλλων, ότι η μελέτη για την αντικατάσταση του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάνη» είναι έτοιμη. Και ότι, ευελπιστεί με την έναρξη των νέων προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α., να χρηματοδοτηθεί το έργο. Ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι!

-Αφού έχεις έτοιμη την μελέτη Θίοντορ, καρντάσι, πάρε τον φάκελο και πήγαινε στην Κομοτηνή, αμέσως, να τον παραδώσεις στον Χρήστο Μέτιο, για να ζητήσεις την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Έτσι δεν σου είπε ο υφυπουργός αθλητισμού, ο Λευτεράκης ο Αυγενάκης, όταν ήρθε στην Καβάλα τον Μάιο του 2021; Σου είπε, αν θυμάμαι καλά, όταν έχεις έτοιμη μελέτη για τις παρεμβάσεις στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», να την υποβάλλεις για χρηματοδότηση του έργου.

-Δεν έχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης χρήματα από το επιχειρησιακό της πρόγραμμα, για να γίνει γρήγορα (τρόπος του λέγειν) η αντικατάσταση του παλιού, φθαρμένου και επικίνδυνου ταρτάν στο δημοτικό στάδιο;

-Κι αν δεν έχει, ας απευθυνθεί ο περιφερειάρχης στον φίλο του υφυπουργό αθλητισμού, για να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων π.χ. Η μελέτη, Θίοντορ καρντάσι, δεν είναι φρούτο, ή κρασί, που γίνονται καλύτερα όταν ωριμάσουν. Αν παραμείνει η μελέτη στο συρτάρι, ξέχασε την! Γι’ αυτό σου λέω, μην περιμένεις πότε θα αρχίσει το νέο Ε.Σ.Π.Α., γιατί στο στάδιο προπονούνται καθημερινά παιδιά, νέοι και ενήλικες. Αν σε ρωτήσουν γιατί δεν τοποθετείται καινούργιο ταρτάν, θα απαντήσεις ότι περιμένεις να αρχίσουν οι χρηματοδοτήσεις από το νέο Ε.Σ.Π.Α.;

-Αν αδιαφορήσει ο περιφερειάρχης, πήγαινε κατευθείαν στον Λευτεράκη, που έχει την Καβάλα μέσα στην καρδιά του, για να λύσει το ζήτημα. Και μετά, σειρά έχει το στέγαστρο στο δημοτικό στάδιο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ