Ο Α.Ο. «Καβάλα» ανακοινώνει τις τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης (διαρκείας), για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ δεν θα εκδοθούν ειδικής κατηγορίας για γυναίκες/φοιτητές (θα ισχύσει απλό εισιτήριο των 5€). Η διάθεση τους αρχίζει την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 από τα σημεία που αναφέρονται παρακάτω, ενώ οι τιμές για τα απλά εισιτήρια θα είναι 5€ (γυναίκες, φοιτητές) και 10€. Οι τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ 6,8,12,1,2 (γενικής εισόδου)
50 €

ΘΥΡΕΣ 6 & 8 (σκεπαστό τμήμα)
100 €

ΘΥΡΑ 7 (V.I.P.)

Με στόχο την επιπλέον στήριξη της ομάδος, από το απλό εισιτήριο διαρκείας που κοστίζει 50€, αποφασίστηκε η έκδοση της κάρτας V.I.P. των 200€, για τους φιλάθλους που έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να το πράξουν, λαμβάνοντας υπόψη την απουσία ισχυρού χρηματοδότη της ομάδας. Η κάρτα αφορά το σκεπαστό τμήμα της Θύρας 7 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», ενώ παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου για το σύνολο της οικογένειας του κατόχου (σύζυγος και ανήλικα τέκνα).
Σημειώνεται ότι, για τα εισιτήρια διαρκείας των 100€ και 200€, οι θέσεις θα είναι ονομαστικές και έως τις 19 Ιουλίου 2017 μπορούν οι περσινοί κάτοχοι να τα ανανεώσουν, με την επίδειξη της κάρτας της περιόδου 2016-2017 (διάθεση μόνο από τα γραφεία του Α.Ο.Κ., τηλ.: 2510211394).
Επίσης, ισχύει η δωρεάν είσοδος για τους ανέργους, με υποχρεωτική κάθε φορά την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. (με ημερομηνία έκδοσης μεταγενέστερη του Ιουλίου 2017) και της αστυνομικής τους ταυτότητας, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών, με την επίδειξη της ταυτότητας, ή της μαθητικής κάρτας.

Τα σημεία πώλησης των καρτών οικονομικής ενίσχυσης είναι τα εξής:

– Ψητοπωλείο Δεληκάρης (πλατεία Ελευθερίας)

– Snack Bar Billy’s (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου)

– Γραφεία Α.Ο. «Καβάλα» (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 2, καθημερινές 9:00-11:00)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΟΚ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ (ΤΑ 200 ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ) ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΟΚ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ” ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ Ο ΝΕΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή Ο ΝΕΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή Ο ΑΟΚ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΥΑΛΥΣΗ Η ΟΜΑΔΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ , ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ENERGEAN. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΚ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΥΦΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ