Τα πρώτα παιχνίδια στην περίοδο προετοιμασίας θα δώσει το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου 2020, με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο Δράμας, η ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Στις 3 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Σάββατο, θα υποδεχτεί στην Καλαμίτσα τον «Φοίνικα» Αλεξανδρούπολης. Αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα που θα παίξει στην Καβάλα, αφού τα υπόλοιπα θα γίνουν «εκτός έδρας». Τόσο με τον Γ.Σ. Δράμας, όσο και με τα σωματεία: «Γαία» Δράμας (Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020), «Ελπίδα» Θεσσαλονίκης (Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020), «Ηρακλή» Γέφυρας (Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020). Το τελευταίο παιχνίδι θα είναι η «πρόβα τζενεράλε», ενόψει της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας στις 24-25 Οκτωβρίου 2020.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ή Νίκη Βόλου ετοιμάζεται να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Θα πράξει το αυτονόητο: Προσφυγή στο Δ.Δ. Εσείς θα συμπορευτειτε; Τώρα κοι του ΑΟΚ είναι η ώρα της κρίσης. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.