-Από την μία πλευρά, ορισμένοι θεωρούν «βιαστική» την ανακοίνωση και την αντίδραση του συνδέσμου φιλάθλων Α.Ο.Κ., «Γαλάζιοι Αργοναύτες», στην «φήμη» περί αγοράς, από την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου (Ν.Π.Σ.) Βόλος.

-Από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι, που θεωρούν «βιαστική» την αρνητική τοποθέτηση του συνδέσμου «Γαλάζιοι Αργοναύτες», τάσσονται υπέρ της αγοράς του Α.Φ.Μ.! Τελικά, καρντάσια, θα μου εξηγήσει κάποιος, γιατί ασχολούνται με μία «φήμη», ή μήπως πρόκειται για «κατασκευασμένη» είδηση (fake news), την οποία αναπαρήγαγε στο διαδίκτυο επώνυμο άτομο;

-Ειπώθηκε πως πρόκειται, καθαρά, για φήμη, διότι δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια συμφωνία μεταξύ δύο σωματείων που εδρεύουν σε διαφορετικές Περιφέρειες. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, το άτομο που αναπαρήγαγε την είδηση, με δημόσια ανάρτηση, το οποίο είναι έμπειρο στον χώρο του ποδοσφαίρου και των Μέσων Ενημέρωσης, πως υιοθέτησε και δημοσίευσε μία είδηση που δεν ευσταθεί;

-Ο στόχος του ήταν, να κερδίσει μερικές δεκάδες views και like στον προσωπικό λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Αν ήταν αυτός ο στόχος, πρέπει να αναθεωρήσουμε την αξιοπιστία του συγκεκριμένου ατόμου.

-Όσον αφορά εκείνους που τάσσονται υπέρ της αγοράς ενός Α.Φ.Μ., άλλου σωματείου, ώστε ο Α.Ο.Κ. να παίξει στην Super League, έχω να γράψω το εξής. Η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. δεν είναι αυτοσκοπός, που πρέπει να επιτευχθεί «πάση θυσία». Το πλάνο του Alexander Haditaghi, για να φτάσει ο Α.Ο.Κ. στην Super League, είναι φιλόδοξο, αλλά περιλαμβάνει σίγουρα και νόμιμα βήματα. Δεν θα εμπλακεί σε «παζάρια» και οικονομικές συναλλαγές, όπως είθισται στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλει να «χτίσει» έναν υγιή και δυνατό αθλητικό Οργανισμό, που θα στηριχθεί στις δυνάμεις του, για να πετύχει τον στόχο. Στο πλαίσιο, βεβαίως, ενός υγιούς και αξιοκρατικού περιβάλλοντος, που θα επικρατεί ισονομία και ευνομία. Για το «όραμα» αυτό, άλλωστε, τον στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, ο σύνδεσμος «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και η τοπική κοινωνία.

-Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα «χτίζουν παλάτια πάνω στην άμμο», ενίοτε αγοράζοντας και Α.Φ.Μ., αλλά ο Αλέξανδρος θα «χτίσει ουρανοξύστη από τα (γερά) θεμέλια»!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εμένα αυτό που με στεναχώρησε με την ανακοίνωση ήταν ότι τους τσουβαλιασε όλους μαζί κ από την στιγμή που δεν αναφέρονταν κάπου συγκεκριμένα, ο αποδέκτης είναι η εκάστοτε διοίκηση της ομάδας, άρα την συγκεκριμένη περίοδο ο Alex. Έπρεπε στο τέλος να γίνει αναφορά σε αυτούς που θέλουν να διώξουν τον Alex από την ομάδα κ κατασκευαζουν fake news κ ότι θα τους βρουν απέναντί τους. Σε τελική ανάλυση επρεπε να δείξουν την στήριξη στον Alex. Δεν το έκαναν κ τσίμπησαν το τυράκι κ έπαιξαν άθελά τους το παιχνίδι των αντιπάλων. Ακόμα κ σήμερα εδώ στο Βόλο δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά. Κλασικα fake news.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ