Ο συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» του Επιμελητηρίου Καβάλας, σχετικά τη λειτουργία του Εμπορικού Τμήματος, απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι εκλογές των Τμημάτων του Επιμελητηρίου, όπως γίνεται κάθε φορά που αλλάζει η διοίκηση. Σε αυτές, η παράταξη μας, «Ανανέωση Τώρα», εκλέχθηκε να προεδρεύει στο Εμπορικό Τμήμα με τον Παύλο Ζησίμου και στο Τουριστικό Τμήμα με τον Αναστάσιο Μπίλια.

Ως παράταξη προεκλογικά, είχαμε δεσμευθεί ότι θα ενεργοποιήσουμε κάθε πόρο, όλες τις δυνάμεις και όλα τα περιθώρια, που δίνει ο νόμος για τη διασφάλιση και ανάπτυξη των συμφερόντων των επιχειρηματιών του Νομού Καβάλας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Παύλος Ζησίμου ζήτησε και συνήλθε επίσημα, για πρώτη φορά την τελευταία εικοσαετία, το Εμπορικό Τμήμα.

Αποφασίστηκε, πλην των άλλων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να επισκεφτεί ο πρόεδρος, Παύλος Ζησίμου και όποια άλλα μέλη του Τμήματος επιθυμούν, τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια όλων των συλλόγων που εκπροσωπούν εμπόρους του Νομού Καβάλας, προκειμένου να καταγραφούν, επίσημα, τα προβλήματά τους, τα αιτήματά τους, οι ιδιαιτερότητες, το πρόγραμμα δράσεων και να προσπαθήσουμε, ως Επιμελητήριο, να είμαστε ενεργοί δραστήριοι και εμπράκτως κοντά στους εμπόρους, στα προβλήματά τους και συμμέτοχοι στη λύση τους.

Όπως είπαμε πολλές φορές, το Επιμελητήριο μπορεί να γίνει περισσότερο δυνατό, αλλά για να γίνει αυτό, χρειάζεται η βοήθεια όλων. Όσο κι αν η νέα διοίκηση προσπαθεί να διοικεί «κεκλεισμένων των θυρών», ο ρόλος και η συνείδησή μας, επιβάλλει να ελέγχουμε με τον καλύτερο τρόπο και να ενεργούμε δραστικά προς όφελος όλων των επιχειρηματιών. Αυτό αποδεικνύουμε με την ενεργοποίηση των Τμημάτων, που εκπροσωπούν τους κλάδους των επιχειρηματιών, το οποίο ισχύει άλλωστε στα περισσότερα Επιμελητήρια της χώρας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι εκπρόσωποι μας βρίσκονται έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε δίκαιο αίτημα του κάθε επιχειρηματία μέλους του Επιμελητηρίου Καβάλας στο e-mail: ananeositora2017@gmail.com».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.