Είμαστε βέβαιοι, ότι το πρόβλημα με τη θέρμανση του νερού στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων (και των διαιτητών) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», εκτός από την αντικατάσταση του λέβητα και του υπόλοιπου συστήματος θέρμανσης και κυκλοφορίας του νερού, θα γίνει «αφετηρία», ώστε η δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας, να προχωρήσει στην ενεργειακή αναβάθμιση του παλιού γυμναστηρίου (σ.σ. κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980) και σε άλλες παρεμβάσεις, οι οποίες θα το εκσυγχρονίσουν. Επειδή ακούστηκαν και γράφηκαν διάφορα τις προηγούμενες ημέρες, μετά τη διαμαρτυρία του φιλοξενούμενου σωματείου «Χαρίλαος Τρικούπης» σε παιχνίδι με την Energean Kavala B.C., πριν συμβεί οτιδήποτε, θα μπορούσε το διοικητικό συμβούλιο του Καβαλιώτικου συλλόγου, να απευθυνθεί στον μεγάλο χορηγό του, την Energean Oil and Gas, για να ζητήσει να κάνει μία απευθείας χορηγία προς τον Δήμο Καβάλας για την αντικατάσταση του λέβητα.

Ο T.A.P. θα κάνει απευθείας χορηγία 4,5 εκατομμύρια ευρώ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προς τον Δήμο Καβάλας, για την κατασκευή καινούργιου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων! Πόσο κοστίζει ένας καινούργιος λέβητας, για ζεστό νερό στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.