Drone-
  • Δεν πέρασαν μερικές ώρες από το δελτίο Τύπου του Makis, στο οποίο δηλώνει ότι ως δήμαρχος θα εντάξει το μεγάλο έργο του δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων στο Ε.Σ.Π.Α. και δεν θα περιμένει βοήθεια από «αμφίβολες χρηματοδοτήσεις».
  • Ακολούθησε δελτίο Τύπου του Δήμου Καβάλας, στο οποίο αναφέρεται ότι η εταιρεία που κατασκευάζει τον αγωγό φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (T.A.P.), θα υπογράψει συμφωνία για απευθείας χορηγία 4,5 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Δήμο Καβάλας, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με το οποίο θα υδροδοτούνται τα χωριά της Δ.Ε. Φιλίππων από τις πηγές Βοϊράνης, όπως και η πόλη της Καβάλας.
  • Έτσι, θα λυθεί το πρόβλημα επάρκειας και ποιότητας του πόσιμου νερού και θα σταματήσει η ταλαιπωρία των συνδημοτών στην περιοχή της Δ.Ε. Φιλίππων. Φαίνεται Makis, καρντάσι μου, ότι η Δήμητρα «σ’ έφαγε στη στροφή». Κι όταν γίνεις δήμαρχος, μετά τις εκλογές του Μαΐου 2019, θα σου αφήσει «προίκα» 4,5 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνεις το έργο στους Φιλίππους.
  • Τότε, όμως, οφείλεις να πεις, πριν «κόψεις την κορδέλα» στα εγκαίνια, ότι αμφισβήτησες την χρηματοδότηση και ήθελες να εντάξεις το έργο στο Ε.Σ.Π.Α., για να περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να «ωριμάσουν» οι μελέτες, να βγούνε οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις, να αναδειχτεί ο εργολάβος, να υπογραφεί η σύμβαση, να εγκατασταθεί ο εργολάβος και να αρχίσουν οι εργασίες. Ότι, δηλαδή, απαιτείται για να γίνει κάθε έργο με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Από την άλλη πλευρά, ο Θόδωρος Μουριάδης επιχειρεί να «διεισδύσει» εκλογικά στη Δ.Ε. Φιλίππων και για να το πετύχει, αποκαλεί τους δημότες που κατοικούν εκεί πολίτες β΄ κατηγορίας!
  • Για να αλλάξει η εικόνα στη Δ.Ε. Φιλίππων, αγαπητέ Θόδωρε, χρειάζεται τουλάχιστον μία θητεία, να ασχολείται όλος ο μηχανισμός του Δήμου Καβάλας με τα προβλήματα της περιοχής.
  • Κι επειδή αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει, πρέπει να λένε οι υποψήφιοι δήμαρχοι (όλοι) στους συνδημότες της περιοχής, ότι θα παίρνουν το «μερίδιο» που τους αναλογεί. Καλώς, ή κακώς, η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού του Δήμου βρίσκεται στο αστικό κέντρο της Καβάλας, το οποίο θα έχει προτεραιότητα.
  • Όταν, λοιπόν, θα συναντήσεις πολίτες της Δ.Ε. Φιλίππων, στις επόμενες επισκέψεις που θα πραγματοποιήσεις στην περιοχή, πρέπει να αντιδράσεις όταν σου πούνε πως αισθάνονται πολίτες β κατηγορίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ