Με στόχο το διεθνές όριο των 114 δίσκων, που είναι το όριο συμμετοχής σε επίσημους παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες και τη διάκριση, οι αθλητές του Α.Σ. «Αετός», Παναγιώτης Παπαντωνίου και Αθανάσιος Ντενικοράκης, θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα της Κύπρου, για να συμμετέχουν στον αγώνα της Ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019.

Τον μήνα Μάρτιο και πιο συγκεκριμένα στις 23 και 24, οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου θα αγωνιστούν στο σκοπευτήριο Δρακοντίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ελλάδος, που περιλαμβάνει εννέα αγώνες της Α1 και Α κατηγορίας και είκοσι έξι της Β-Γ κατηγορίας. Στις 30 και 31 Μαρτίου 2019, ομάδα έξι αθλητών του «Αετού» θα συμμετέχει στο διεθνή αγώνα στο Πλέβεν Βουλγαρίας.

Ο Απρίλιος περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικούς εγχώριους αγώνες στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα, στις 6 και 7 Απριλίου 2019 στο Μαυροβούνι Σκύδρας και στις 20 και 21 Απριλίου 2019 πάλι στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες αυτοί, θα καταδείξουν την υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών του «Αετού».

Να σημειωθεί ότι, χωρίς να διαθέτει το κατάλληλο σκοπευτήριο, ο «Αετός» συμμετέχει σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από αυτές των γυναικών-νεανίδων και έχει τους περισσότερους αθλητές στις υψηλότερες κατηγορίες Α1 και Α, μεταξύ όλων των συλλόγων πανελληνίως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ