Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 «επενδύοντας» στο μέλλον, με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, είναι πιστή στις αρχές της και κάνει πράξη το όραμα, για την ανάδειξη ταλέντων της ευρύτερης περιοχής. Ανακοινώνει, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις, για τη στελέχωση του τμήματος κάτω των δεκαεπτά ετών (Κ17), με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2002, 2003 και 2004.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Το «ταξίδι», για τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας που όλοι οραματιζόμαστε, συνεχίζεται κι ενημερώνουμε ότι, οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Πέμπτη 1, το Σάββατο 3 και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 6 το απόγευμα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες, πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

Σημειώνεται ότι, οι προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου και έμπειρου προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη και με τη συμμετοχή των προπονητών του συλλόγου, Άγγελου Κυρανούδη, τεχνικού υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής και εκπαιδευτή προπονητών UEFA-Ε.Π.Ο, Αντώνη Βαγενά, επικεφαλής προπονητικής ομάδας ακαδημίας και Νίκου Σουμουλίδη, προπονητή τερματοφυλάκων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ