• Επειδή η διαχείριση έχει αφεθεί στην τύχη, επειδή δεν διαφαίνεται άμεσα λύση κι επειδή το παλιό κολυμβητήριο είναι μία «ανοιχτή πληγή» για την πόλη, όπως διαπίστωσε η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία στις περασμένες εθνικές εκλογές, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, μήπως ήρθε η ώρα για μία αντίδραση, που θα αναγκάσει τον διαχειριστή να ενδιαφερθεί, για την αρνητική εικόνα του ακινήτου;
  • Αφού ενημερώθηκε, διεξοδικά, από τη δήμαρχο και τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, μήπως η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου μπορεί να φανεί χρήσιμη με τη νομική ιδιότητα της στην κοινωνία της Καβάλας; Τι εννοώ;
  • Μήπως μπορεί να συντάξει και να υποβάλλει μία αγωγή εναντίον του διαχειριστή, στην οποία θα αναφέρει τους κινδύνους που δημιουργεί η πολυετής εγκατάλειψη του κολυμβητηρίου; Ίσως ο διαχειριστής «ξυπνήσει» και υποχρεωθεί να κάνει ενέργειες, προκειμένου να πάψει η παλιά αθλητική εγκατάσταση να είναι «ανοιχτή πληγή».
  • Για να ενισχύσει τη νομική ενέργεια, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να ζητήσει τη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας, που θα ακολουθήσει τη νομική οδό για την «λαϊκή πλαζ» της Καλαμίτσας. Θεωρώ, καρντάσια, ότι η αξιοποίηση της Καλαμίτσας και του παλιού κολυμβητηρίου, δείχνουν την κοροϊδία του ελληνικού δημοσίου προς την κοινωνία της Καβάλας.
  • Έχουμε παρακαλέσει πολύ, νομίζω, αλλά μάς αγνόησαν. Κάναμε προτάσεις, αλλά δεν εισακούστηκαν. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερη υπομονή. Πρέπει να γίνουμε «κακοί», μήπως και ενδιαφερθούν σοβαρά για το πρόβλημα.
  • Εμπρός, λοιπόν, Μαίρη μου, ετοίμασε μία δυνατή αγωγή, για να δούμε εάν θα αντιδράσει το οκνηρό και αλαζονικό διοικητικό καθεστώς. Παράλληλα, στείλε επιστολές προς τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς και τους βουλευτές Καβάλας, για να κινηθούν πολιτικά κατά εκείνων που υπονομεύουν την ανάπτυξη της Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ