Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, η θεματική αντιπεριφερειάρχης διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Πολυμέρου, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Θάσου, όπου συνάντησε και συνεργάστηκε με τον δήμαρχο, Ελευθέριο Κυριακίδη. Παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιακών και Πολεοδομίας, Σταύρος Τσολάκης, περιβάλλοντος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας, Ευστράτιος Πυρήνας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), Κωνσταντίνος Μανίτσας.

Ήταν η πρώτη συνάντηση της Μ. Πολυμέρου, με την νέα ιδιότητα, με την διοίκηση του Δήμου Θάσου, στην οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, σχετικά με τις νέες αρμοδιότητες της, αλλά και γενικότερα. Ο δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία μας μέχρι σήμερα με την κυρία αντιπεριφερειάρχη ήταν συνεχής, ως η μοναδική περιφερειακής σύμβουλος της Θάσου. Πλέον, θα είναι ακόμα πιο στενή και εποικοδομητική, προς όφελος των κατοίκων του τόπου μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.