Αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 τις σχολικές μονάδες του 4ου Γυμνάσιου και του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας, όπου μοίρασε στους μαθητές 200 εισιτήρια, για το ερχόμενο παιχνίδι με την Π.Α.Ε. Βέροια, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Η δράση, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, έγινε παρουσία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, Απόστολου Βαγενά, των διευθυντών των σχολικών μονάδων, Αθανάσιου Κώστα, Κυριάκου Παπαδόπουλου και των εκπαιδευτικών. Στόχος της δράσης είναι, η προσέλκυση των μαθητών στο γήπεδο, ώστε να «αγκαλιάσουν» την προσπάθεια του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League και να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η φιλοξενία προς την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 θερμή.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν: ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, ο γενικός διευθυντής, Διαμαντής Κωνστατάρας, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Πέτρος Πετρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Γαβριηλίδης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεώργιος Μαϊδανός, Βαγγέλης Κέρθι, Βασίλειος Παπαδόπουλος. Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 κάνει γνωστό ότι, η γενική είσοδος για το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι 10 ευρώ, ενώ για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ