Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας μικρών ηλικιών (παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων) άρχισε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 στην Καβάλα. Η συμμετοχή αθλητών, αθλητριών και συλλόγων είναι, πράγματι, σημαντική. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες οργανωτικές ατέλειες, οι οποίες ευελπιστούμε ότι θα ξεπεραστούν έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, που είναι η τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος.

Το κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος στη Ραψάνη, όπου στεγάζονται το 6ο Γενικό Λύκειο και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, είναι θαυμάσιος αθλητικός χώρος, πλην όμως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο φωτισμός ελλιπής (σ.σ. αρκετοί λαμπτήρες στην οροφή δεν ανάβουν), σε διάφορα σημεία είναι εμφανή τα σημάδια της υγρασίας (σ.σ. χρειάζεται να βαφεί εσωτερικά), απουσιάζει το σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού, η κερκίδα δεν έχει καθίσματα, στα παράθυρα προς την πλευρά της θάλασσας πρέπει να τοποθετηθούν προστατευτικά από τον ήλιο, κ.λπ. Την πρώτη ημέρα των αγώνων, επίσης, ο Δήμος Καβάλας δεν προνόησε να ενισχύσει τους υπάρχοντες κάδους απορριμμάτων και «επιστρατεύτηκαν» για τη συλλογή των απορριμμάτων σακούλες, που κρεμάστηκαν στα κινητά κιγκλιδώματα. Γενικά, υπήρχε μία προχειρότητα που αδικεί τη διοργάνωση. Στην τελετή έναρξης παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας και οι εκπρόσωποι των διοργανωτών απηύθυναν χαιρετισμούς.

Θεωρούμε ότι, ο Δήμος Καβάλας πρέπει να αξιοποιήσει και στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τους εθελοντές. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη, για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών γεγονότων που φιλοξενεί η πόλη, όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ