Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει για το διεθνές σεμινάριο δεξιοτήτων στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού, με τίτλο: «Joint Qualification in the field of Cultural Tourism (CULTVET)», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +KA3 Strategic Partnerships. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι, να αναπτύξει τις δεξιότητες των επαγγελματιών του πολιτιστικού τουρισμού και να τους ενισχύσει για τον σχεδιασμό, την προώθηση, την υλοποίηση και την αξιολόγηση εκδηλώσεων  βασισμένων στον πολιτιστικό τουρισμό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε: φοιτητές, επαγγελματίες του τομέα τουρισμού και φιλοξενίας, του πολιτιστικού τουρισμού, του πολιτισμού, της ιστορίας και της αρχαιολογίας, ξεναγούς, οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Ο κοινός τίτλος σπουδών περιλαμβάνει 200 ώρες εκπαίδευσης στην τάξη και 300 ώρες εγγυημένης πρακτικής άσκησης σε μία επιχείρηση, ή έναν Οργανισμό, στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα διαρκέσει από τις 19 Οκτωβρίου 2020 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Η διαδικτυακή σύγχρονη εκπαίδευση θα γίνει μέσω zoom, κατά τις απογευματινές ώρες και θα έχει διάρκεια 4 ώρες την εβδομάδα. Ο κοινός τίτλος επαγγελματικής εκπαίδευσης προσφέρεται απολύτως δωρεάν μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος, μετά από την επιτυχή ολοκλήρωσή του, θα έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιηθούν επίσημα ως «ειδικοί στον πολιτιστικό τουρισμό». Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510222212 (εσωτερικό 4, ή εσωτερικό 11) και στο e-mail info@chamberofkavala.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.