Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές, ότι από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, θα διατίθενται οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας των παραγόντων, ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν τα νέα έντυπα, αλλά και για κάθε άλλη συνδιαλλαγή με την Ένωση, ότι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν τακτοποιηθεί τα σωματεία ταμειακά και να μην έχουν καμία οικονομική εκκρεμότητα από την περίοδο 2017-2018.

Τα νέα έντυπα είναι γαλάζιου χρώματος και φέρουν την ένδειξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη συμπλήρωση του εντύπου, προκειμένου να αποφεύγεται πιθανή ταλαιπωρία τους. Επίσης, οι παράγοντες, πριν προχωρήσουν στη μετεγγραφή ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, πρέπει απαραιτήτως να εξετάσουν τον συνολικό αριθμό αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που διατηρούν στη δύναμη του σωματείου και αν είναι άνω των 18 ετών. Στην περίπτωση που έχουν πέντε και άνω τέτοιους ποδοσφαιριστές, τότε το νέο δελτίο που θα υποβάλλουν θα απορρίπτεται από την αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουν τον συνολικό αριθμό των ποδοσφαιριστών που διατηρούν στη δύναμή τους. Αφενός, εάν διαθέτουν περισσότερους από 140 ποδοσφαιριστές, μπορούν να καταθέσουν αίτηση για ομαδική αποδέσμευση και αφετέρου, αν διατηρούν στη δύναμή τους περισσότερους από 180 ποδοσφαιριστές, τότε όλα τα νέα δελτία που θα υποβάλλουν θα απορρίπτονται από την αρμόδια Υπηρεσία της Ε.Π.Ο.

Για μετεγγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, το έντυπο που θα προμηθεύονται τα σωματεία θα πρέπει απαραίτητα να είναι ξενόγλωσσο και να συμπληρώνεται με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ για έλληνες ποδοσφαιριστές το έντυπο θα πρέπει να είναι ελληνόγλωσσο».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.