Το Σαββατοκύριακο, ο βουλευτής Καβάλας, Κώστας Μορφίδης, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, στο γραφείο του και συζήτησαν όλα τα θέματα, που αφορούν το νομό Καβάλας και μετέφερε τους προβληματισμούς (προσέξτε τη λέξη «προβληματισμούς»), που έχει συγκεντρώσει από τους ανθρώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής; Ότι ο Υπουργός, (σύμφωνα με τις δηλώσεις και τη φωτογραφία που έστειλε ο βουλευτής, σε επιλεγμένα μόνο μέσα ενημέρωσης της Καβάλας) είναι ενημερωμένος για την άριστη δουλειά της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αλλά και για τα αιτήματα των αστυνομικών της περιοχής.

Αφού λοιπόν, ο Υπουργός είναι ενημερωμένος, τώρα όλοι οι αστυνομικοί θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι και να μη νοιάζονται για τίποτα. Υπάρχει ο πατερούλης τους που θα τους φροντίσει.

Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να συμπεράνουμε, ότι η επίσκεψη του βουλευτή στον Υπουργό, απέτυχε παταγωδώς, αφού όλα τα θέματα τα γνώριζε και τίποτε δεν είχε να προσθέσει στην ενημέρωσή του.  Από την άλλη, δεν φαίνεται να απέσπασε, καμιά υπόσχεση, ότι θα επιλύσει το ένα ή το άλλο ζήτημα που απασχολεί τους αστυνομικούς και την ασφάλεια της περιοχής μας, ούτε καν μια γενικόλογη υπόσχεση, απ’ αυτές που δίνουν οι πολιτικοί. «Θα κάνω ό,τι μπορώ», ή ότι «προγραμματίζω να δώσω λύση στο απώτερο μέλλον, όταν αυτό καταστεί δυνατό», ή ότι υπάρχει πρόβλεψη να μπουν κάποιες δαπάνες για την Α.Δ. Καβάλας, στο επόμενο προϋπολογισμό», ή τέλος «ότι σκοπεύουμε στην επόμενη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνουμε νέες προσλήψεις».

Αναρωτιόμαστε, τι νόημα είχαν οι δηλώσεις για την επίσκεψή του αυτή, από τον αγαπητό μας Κώστα Μορφίδη, εφόσον τίποτε δεν είχε να ανακοινώσει, πέρα από το ότι πήγε και ήπιε καφέ με τον Νίκο Τόσκα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ