Όσο κερδίζει (θα) ελπίζει ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου!

0

Το τέρμα που σημείωσε ο Πιπερτζής στο 89ο λεπτό του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα Παραλιμνίου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ορφανίου, ίσως αποδειχτεί πολύτιμο για τον σύλλογο του Ορφανίου στην προσπάθεια που καταβάλλει να παραμείνει στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Με το τέρμα αυτό, ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου νίκησε 2-1 και πήρε «βαθιά ανάσα» στην βαθμολογία. Η εκτός έδρας νίκη αναπτέρωσε την ελπίδα, αλλά χρειάζεται να κερδηθούν κι άλλες μάχες για την παραμονή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα ακόλουθα: Ορφέας Ξάνθης-Αναγέννηση Πλαγιάς 2-1, Πανδραμαϊκός-Αλεξανδρούπολη 2-2, Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1-2, Αγροτικός Αστέρας-Δόξα Δράμας 0-0. Τα παιχνίδια Θερμαϊκός Θέρμης-Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού-Νέστος Χρυσούπολης αναβλήθηκαν.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου είναι η ακόλουθη: Αγροτικός Αστέρας 39, Πανδραμαϊκός 27, Άρης Αβάτου 27, Εθνικός Σοχού 24, Θερμαϊκός Θέρμης 23, Απόλλων Παραλιμνίου 22, Δόξα Δράμας 21, Αλεξανδρούπολη 20, Νέστος Χρυσούπολης 20, Ορφέας Ξάνθης 18, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 17, Αναγέννηση Πλαγιάς 14.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 θα παίξουν: Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Εθνικός Σοχού, Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου-Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη-Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης, Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Πλαγιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ