– Ευχόμαστε η ιδέα που είχαν, όπως πληροφορηθήκαμε, η δήμαρχος Καβάλας και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Γιώργος Φιλόσογλου, για τη διεξαγωγή ψηφοφορίας, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», να συμβάλλει στην τόνωση του ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας για την ομάδα «βιτρίνα» του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.
– Σύμφωνα με το σκεπτικό της πρωτοβουλίας, θα επιλεγούν έντεκα ποδοσφαιριστές (ένας για κάθε θέση της ενδεκάδας) και οι φωτογραφίες τους (σε μεγάλες διαστάσεις), θα τοποθετηθούν σε χώρους του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».
– Εμείς θα προτείνουμε το εγχείρημα αυτό να εμπλουτιστεί και με άλλες φωτογραφίες από την πενηντάχρονη ιστορία του συλλόγου, όπως φωτογραφίες διοικητικών συμβουλίων, φάσεις από σημαντικά παιχνίδια, φωτογραφίες από τους φιλάθλους, κ.ά.
– Επίσης, νομίζουμε ότι πρέπει να βρεθεί, να συγκεντρωθεί και να παρουσιαστεί, σε ειδικό χώρο, φωτογραφικό υλικό, αρχιτεκτονικά σχέδια και δημοσιεύματα, για την πορεία κατασκευής του δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», το οποίο το 2019, εάν δεν κάνουμε λάθος, θα γίνει πενήντα ετών!
– Κι ακόμα, θεωρούμε πως θα συνέβαλε στην τουριστική προβολή της πόλης και του Δήμου Καβάλας, να επιλεγούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες, οι οποίες θα κοσμήσουν χώρους συνάθροισης πολλών ατόμων μέσα στο στάδιο, όπως το κυλικείο, η αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου, οι πιο κεντρικές θύρες κ.λπ.
– Η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας έχει πλούσια ιστορία κι αυτή πρέπει να αναδειχθεί. Και, κυρίως, να γίνει γνωστή στα παιδιά και στη νεολαία της Καβάλας, που είναι οι επόμενες γενιές φιλάθλων, ώστε να αγαπήσουν την τοπική ομάδα.
– Οποιαδήποτε, επομένως, ιδέα και πρόταση που έχει αυτό τον στόχο, πρέπει να αξιολογηθεί και οι καλύτερες να υλοποιηθούν. Είμαστε βέβαιοι, πως στην προσπάθεια αυτή θα είναι συμπαραστάτες και ενεργοί υποστηρικτές οι λεγόμενοι οργανωμένοι φίλαθλοι.
– Είναι καιρός, η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας να αρχίσει να οργανώνεται και να λειτουργεί, ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων επαγγελματικών συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
– Η ψηφοφορία για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, είναι ένα καλό ερέθισμα, που θα κάνει τον φίλαθλο κόσμο να ασχοληθεί με κάτι θετικό για την ομάδα που αγαπάει. Και τα θετικά πράγματα, δυστυχώς, ήταν ελάχιστα τα προηγούμενα έτη.
– Πρέπει να βάλουμε όλοι τη θετική σκέψη μας, να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε πολύ και ανιδιοτελώς, για την «αναγέννηση» της ομάδας, ώστε να κλείσει οριστικά η δύσκολη περίοδος των τελευταίων πέντε ετών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ