OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνθεσης των οργάνων διοίκησης, μετά την παραίτηση στις 25-10-2018, των προεδρείων της διοικούσας επιτροπής και της αντιπροσωπείας. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Δημήτριος Κυριαζίδης, εκφράζει εκ μέρους της διοίκησης του Τμήματος, προς όλους τους φορείς των δύο Νομών Καβάλας και Δράμας και της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. και τις διοικήσεις τους και προς τα όργανα διοίκησης του Τ.Ε.Ε. κεντρικά και περιφερειακά, βαθιές ευχαριστίες για την πολύτιμη μακρά συνεργασία τους.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς τους συναδέλφους του Τμήματος, που όλα αυτά τα χρόνια και στις δυσκολότερες συνθήκες για το επάγγελμα, τους μηχανικούς και τον φορέα μας, στάθηκαν δίπλα στο Τμήμα και συνέβαλαν καθοριστικά στο έργο του.

Το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., με όλους παρόντες, συνεχίζει να εργάζεται στο πλαίσιο των σκοπών του Τ.Ε.Ε., για καλύτερο πλαίσιο λειτουργίας και συνθηκών άσκησης του επαγγέλματος του μηχανικού, για καλύτερες ημέρες για τον κλάδο και τους συναδέλφους και για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και των έργων και δράσεων μεγάλων και μικρών που έχει ανάγκη η περιοχή και η χώρα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ