Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και χρυσαφικών μεγάλης αξίας από οικία στην Καβάλα, που διαπράχθηκε στις 19-7-2017. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή δύο ημεδαπών, ηλικίας 60 και 52 ετών και ενός 39χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία 76χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία, ενώ απουσίαζε από την οικία της, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Ο 60χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στους άλλους δύο δράστες και τους ενημέρωσε για την επικείμενη απουσία της 76χρονης, καθώς και για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου, όπου η παθούσα φύλασσε τα χρήματα και τα χρυσαφικά της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των δύο δραστών, ηλικίας 52 και 39 ετών, στο Νομό Πέλλας και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.280 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 76χρονη. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ