• Αφού ανακοινώθηκε ότι ο Λουντοβίκ θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη στήριξη της Φώφης, «έσκασε» η είδηση ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης αποφάσισε να τον θέσει σε δίμηνη αργία, από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου.
  • Είναι δυνατόν, καρντάσια, το πονηρό μου μυαλό, να μη σκεφτεί ότι υπάρχει σύνδεση των δύο ειδήσεων; Γιατί η απόφαση (της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης) δεν ανακοινώθηκε πριν δύο, ή τρεις εβδομάδες, ή πριν ένα μήνα, όταν ο Λουντοβίκ δεν είχε πάρει το «χρίσμα» από την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. (Κινήματος Αλλαγής);
  • Ότι και να γίνει, ο Λουντοβίκ δεν «μασάει». Θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, απέναντι στον Χρήστο Μέτιο και σε όποιον άλλο από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας είναι αντίπαλος για το ίδιο αξίωμα. Ήδη, εκτός από τον Χρ. Μέτιο, που έχει την επίσημη στήριξη του κόμματος, δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι οι αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης και Έβρου.
  • Γιατί όχι, αφού έγινε περιφερειάρχης ο Χρ. Μέτιος, ελπίζουν κι αυτοί ότι θα γίνουν, με την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ενθουσιασμού των συμπολιτών στο πρόσωπο του Χρ. Μέτιου.
  • Στο κυβερνών κόμμα, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., γιατί οι ΑΝ.ΕΛ. συμπράττουν απλά στο σχήμα, δεν έχουν ανακοινώσει τον «εκλεκτό» τους υποψήφιο περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. Ποιος μπορεί να αναμετρηθεί «στα ίσα» με τους πολιτικούς ογκόλιθους της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛ.;
  • Οι πάντα «έγκυρες» πληροφορίες μου λένε, ότι οι υπεύθυνοι των υποψηφιοτήτων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στο κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αναμένουν τη σύνθεση του βουλευτικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας, για να κάνουν πρόταση στον «επτάστερο», στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθεί σ’ αυτό! Ο Κυριάκος δεν έχει αντίρρηση, αφού σκέφτεται την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών και τις συνεργασίες που θα κάνει, για να κυβερνήσει τη χώρα. Ομολογώ ότι έχω σατανική φαντασία, αλλά θεωρώ ότι ο «επτάστερος», θα τα καταφέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ