• Τα ταξίδια της Αναστασίας Ιωσηφίδου στο εξωτερικό, για να συμμετέχει στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, τείνουν να γίνουν «ειδικές αποστολές»! Τις προάλλες αψήφησε τον κίνδυνο από τα τρομοκρατικά χτυπήματα και ταξίδεψε μόνη στην Κωνσταντινούπολη, για να εκπροσωπήσει την Καβάλα στη διεθνή έκθεση EMITT. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 σημειώθηκε βομβιστική επίθεση στο μετρό με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες! Εύχομαι να είναι καλά και να επιστρέψει στην Καβάλα χωρίς ταλαιπωρία. Λόγω των «ειδικών αποστολών» που εκτελεί, για την προβολή του Δήμου Καβάλας, προτείνω στη δήμαρχο να τη βραβεύσει και να της απονείμει τον τίτλο του «κομάντο του τουρισμού»!
  • Πέρα από την πλάκα, η Αναστασία θα μπορούσε να κάθεται στην Καβάλα και να στέλνει άλλους στις εκθέσεις, υπαλλήλους της «Δημωφέλεια» και επαγγελματίες του τουρισμού, όπως της υπέδειξαν οι συνάδελφοι της δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας. Έτσι, δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την σωματική της ακεραιότητα ταξιδεύοντας σε χώρες, που παρατηρείται έξαρση της βίας και των «τυφλών» τρομοκρατικών ενεργειών. Όμως, βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι και «οργώνει» την Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, για να κάνει γνωστή την Καβάλα (και τη γύρω περιοχή) στους ξένους.
  • Ορισμένοι δεν εκτιμούν την προσπάθεια που κάνει και ψάχνουν αφορμές για να την κατηγορήσουν. Θα έκαναν το ίδιο και αν δεν το κουνούσε ρούπι από την Καβάλα. «Δεν ενδιαφέρεστε για την τουριστική προβολή του Δήμου, παρά κάθεστε στο γραφείο σας», θα έλεγαν. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα άκουγε την (αρνητική) κριτική.
  • Για να πετύχει, όμως, κάποιος τους στόχους που βάζει, πρέπει να τους «κυνηγήσει». Εάν κάθεται στον καναπέ του σπιτιού, ή στην καρέκλα του γραφείου, δεν πρόκειται να δει προκοπή. Οι «ειδικές αποστολές» της Αναστασίας θα καρποφορήσουν είμαι βέβαιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ