• Τι περίμενε, άραγε, να βρει ο Θόδωρος από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, όσον αφορά τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς; Χρήματα; Ένα «σκελετό» του προγράμματος των εκδηλώσεων; «Δεν βρήκα ούτε χρήματα σε κάποιο κωδικό», είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
  • Ας πούμε, καρντάσια, ότι η προηγούμενη δημοτική Αρχή έβαζε στην άκρη ένα χρηματικό ποσό και προετοίμαζε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα του 2019, ο Θόδωρος θα υλοποιούσε το πρόγραμμα αυτό με τα χρήματα που θα έβρισκε; Δεν νομίζω.
  • Άλλωστε, το δήλωσε πως φέτος δεν θα γίνει κάτι φαντασμαγορικό. Λες και τα προηγούμενα χρόνια, οι Καβαλιώτες γιόρταζαν τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά, όπως οι Λονδρέζοι, οι Παριζιάνοι και οι Νεοϋρκέζοι!
  • Ο Θόδωρος και οι συνεργάτες του, είναι ελεύθεροι να παρουσιάσουν το δικό τους «στίγμα» στον εορτασμό και να δαπανήσουν όσα χρήματα θεωρούν ότι χρειάζονται, για ένα μη φαντασμαγορικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.
  • Περιμένω, όπως και οι συμπολίτες Καβαλιώτες, να δούμε την πρόταση της σημερινής δημοτικής Αρχής, που θα είναι περισσότερο μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και πιο οικονομική, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
  • Εάν δεν είναι στην αισθητική του Θόδωρου η πανηγυρική έναρξη στην πλατεία Ελευθερίας με τη συναυλία μιας «φίρμας», μπορεί να κάνει τη φωταγώγηση του εορταστικού διακόσμου και να ακολουθήσει μία συναυλία με τοπικά μουσικά σχήματα, ή με τις χορωδίες των πολιτιστικών συλλόγων και με «γκεστ σταρ» τον μητροπολίτη, κ. Στέφανο, ο οποίος τραγούδησε πολύ ωραία το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων το περασμένο καλοκαίρι.
  • Η έναρξη αυτή, δεν θα κοστίσει τίποτα στον Δήμο Καβάλας και οι Καβαλιώτες θα αισθανθούν ότι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στην πόλη τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ