-Οφείλω να δώσω τα εύσημα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο, γιατί κατάλαβε την σοβαρότητα του προβλήματος και με την παρέμβασή του, απέτρεψε την κατάργηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης.

-Η απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αεροπορίας το 2017, ήταν μία επιζήμια απόφαση όχι μόνο για την Καβάλα, αλλά και για τις ένοπλες δυνάμεις. Η κατάργηση μιας στρατιωτικής μονάδας που συμβάλλει στην αεράμυνα, θα είχε επίπτωση στην προστασία του εθνικού εναέριου χώρου και κατ’ επέκταση στην εθνική ασφάλεια. Επίσης, το Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης, που εδρεύει δίπλα στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», συμβάλλει στην αντιπυρική προστασία όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και στην διάσωση του δασικού πλούτου αυτής.

-Ο Ν. Παναγιωτόπουλος, θα πει κάποιο καρντάσι, έκανε το αυτονόητο. Για την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου εθνικής άμυνας, όμως, δεν ήταν αυτονόητη η διατήρηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος! Η κατάργηση της μονάδας ήταν ειλημμένη πολιτική απόφαση! Αλήθεια, που «χάθηκε» ο «ατρόμητος» υπουργός εθνικής άμυνας, Πάνος Καμμένος, τώρα που ο Ρετζέπ και τα μαντρόσκυλα του ουρλιάζουν καθημερινά εναντίον της Ελλάδας; Αποφάσισε να βγει στην πολιτική αποστρατεία; Αφού ολοκλήρωσε, ευδοκίμως, την κυβερνητική θητεία του, με την μεγάλη διπλωματική επιτυχία της συμφωνίας των Πρεσπών! Έρχονται εθνικές εκλογές, Πάνο καρντάσι, δεν θα ηγηθείς του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», για να διεκδικήσεις την επανεκλογή στην Βουλή των Ελλήνων;

-Ή, μήπως, «αποστρατεύτηκες» από την κεντρική πολιτική σκηνή, για να αφοσιωθείς στην συγγραφή κάποιου βιβλίου με θέμα την συμφωνία των Πρεσπών; Θα έχει ενδιαφέρον να γράψεις τι έγινε εκείνη την περίοδο της συγκυβέρνησης με τον Αλέξη. Μπορεί να πουλήσεις πολλά αντίτυπα της έκδοσης και να σου ανοίξει νέος ορίζοντας στην ζωή. Αυτός του συγγραφέα μυθοπλασιών, δηλαδή παραμυθιών!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ