Πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Λέσχη, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, για την εκλογή προεδρείου και των μελών των επιτροπών (οικονομικής, ποιότητας ζωής). Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, με 17 θετικές ψήφους, 11 λευκά ψηφοδέλτια και 1 άκυρο, επανεξελέγη ο Κωνσταντίνος Πεφάνης, που ήταν πρόταση του δημάρχου, Θόδωρου Μουριάδη, Αντιπρόεδρος εξελέγη η Αναστασία Ιωσηφίδου, με 20 θετικές ψήφους, 6 λευκά ψηφοδέλτια και γραμματέας ο Σωτήρης Δεληκάρης, με 22 θετικές ψήφους και 8 λευκά ψηφοδέλτια. Ψήφισαν 30 από τους 41 δημοτικούς συμβούλους. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Ποτόλιας, απείχε της ψηφοφορίας.

Όσον αφορά την οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Απόστολος Μουμτσάκης, Απόστολος Χρόνης, Ευαγγελία Δρακονάκη, Ηλίας Καλανταρίδης, Σωτήρης Λαζαρίδης, Μανώλης Κελαϊδάκης και αναπληρωματικά μέλη οι: Κώστας Βακιρτζής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Αναστασία Ιωσηφίδου, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κουφατζής, Παναγιώτης Ιγνατιάδης, Νίκος Βογιατζίδης. Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα δύο μέλη της επιτροπής, θα οριστούν με απόφαση του δημάρχου.

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εκλέχτηκαν οι: Απόστολος Μουμτσάκης, Γιάννης Ιακωβίδης, Περικλής Τελίδης, Σωτήρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μούτλιας, Θεμιστοκλής Καλπακίδης και αναπληρωματικά μέλη οι: Λεωνίδας Παππάς, Απόστολος Χρόνης, Ανέστης Τσουρουκίδης, Αναστασία Ιωσηφίδου, Γιώργος Γουνελάς, Σάια Βακιρτζή. Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα δύο μέλη της επιτροπής, θα οριστούν με απόφαση του δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ