Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο κλοπές από οικίες και μία απόπειρα σε χωριό του Νομού Καβάλας, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 25 έως 28 Αυγούστου 2016. Συνελήφθη τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο ημεδαπούς, ηλικίας 20 και 16 ετών, που κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα.
Οι τρεις δράστες, από κοινού με ένα ακόμα άγνωστο άτομο, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο Χρυσοχώρι, όπου διέρρηξαν τρεις οικίες, προκαλώντας φθορές σε αυτές και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.055 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Σημειώνεται ότι, συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.
Επίσης, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ