-Επικροτώ την συνεργασία των φορέων (Περιφέρειας, Δήμου, Εμπορικού Συλλόγου, Επιμελητηρίου) για την διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας». Είναι φανερό ότι, αν υπάρχουν αφορμές, η Καβάλα προσελκύει κόσμο. Με την «Λευκή Νύχτα», εκτός από τους Καβαλιώτες, επισκέπτονται την πόλη και ξένοι, Έλληνες και αλλοδαποί, που έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, στην μετά covid-19 εποχή.

-Εγώ, καρντάσια, θα επιμείνω στο Kavala Air Sea Show. Εάν ο Θίοντορ δεν θέλει να ξαναδεί τα «αεροπλανάκια» να πετούν στον ουρανό της πόλης, δεν είναι ανάγκη να συμμετάσχει στην διοργάνωση ο Δήμος Καβάλας. Μπορούν, όμως, να συνεργαστούν οι υπόλοιποι φορείς, η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας.

-Όπως ανέθεσαν, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, το Επιμελητήριο και η «Δημωφέλεια», τον «στρατηγικό σχεδιασμό» για την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας σε εξειδικευμένη εταιρεία, την Five Senses Consulting, μπορούν να κάνουν το ίδιο και για την διοργάνωση του Kavala Air Sea Show, αφού τα «τσούγκρισαν» με τον Παναγιώτη Γεωργιάδη.

-Δεν μπορεί ο Θίοντορ να επιβάλλει την (αρνητική) άποψη του για μία διοργάνωση που έφερνε ξένο κόσμο, διασκέδαζε την πλειοψηφία των Καβαλιωτών και, το κυριότερο, πρόσφερε διεθνή προβολή στην πόλη. Ο Θίοντορ δεν θα είναι εσαεί ο «πρώτος δημότης», ενώ οι διοργανώσεις θα μένουν για χρόνια και θα έχουν οφέλη για την τοπική οικονομία. Ο Λουντοβίκ συνδέθηκε με την κατάργηση του Cosmopolis festival και ο Θίοντορ θα συνδεθεί με την «εξαφάνιση» του Kavala Air Sea Show.

-Έως σήμερα, καρντάσια, δεν άκουσα να τοποθετούνται για την διοργάνωση αυτή ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Λεμονίδης και η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, Άννα Θυσιάδου. Συμφωνούν, μήπως, με την άποψη του Θίοντορ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ