Δύο μήνες, περίπου, πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, ο Μάρκος Δέμπας κατέθεσε επισήμως τη σύνθεση του συνδυασμού «Επιχειρηματική πρωτοβουλία, τολμώ, επιχειρώ, δημιουργώ», που θα συμμετέχει στις διοικητικές αρχαιρεσίες του Επιμελητηρίου Καβάλας. «Καταθέτουμε σήμερα την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας στον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας, για ένα δυναμικό και διεκδικητικό Επιμελητήριο, για ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο, για μία συνεχή υποστήριξη του Καβαλιώτη επιχειρηματία», είπε στην παρουσίαση που έγινε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy, ενώπιον των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης και αρκετών υποψηφίων συμβούλων, ενώ πρόσθεσε: «Όποιος αναλαμβάνει μία επιχειρηματική πρωτοβουλία σήμερα, τολμάει μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, να δημιουργήσει γι’ αυτόν και για τον τόπο του καλύτερες συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.

Ο συνδυασμός μας αποτελεί μία «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία» ισάξιων, γνωστών και σταθερών επιχειρηματιών του Νομού, με γνώση της τοπικής αγοράς, των συνθηκών επιχειρηματικής δράσης, των δυσκολιών και των κινδύνων που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση.

Αποτελούμε μία συνέχεια επιτυχημένης και δημιουργικής διοίκησης του Άγγελου Τσατσούλη, που σταθερά τα τελευταία χρόνια μάχεται για ένα δυναμικό Επιμελητήριο και για τη βελτίωση των συνθηκών του επιχειρείν της περιοχής μας.

Αποτελούμε μία συμπαγή, ενωμένη, με σταθερή σύνθεση, με στόχευση, με ισχύ και με έρεισμα στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα, πρωτοβουλία. Στηριζόμαστε στη γνώση, την εμπειρία, αλλά και τη δυναμική που μας δίνουν τα πολλά νέα άτομα που συμμετέχουν στον συνδυασμό, με νέες ιδέες και προτάσεις, με όρεξη να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον επιμελητηριακό θεσμό.

Έχουμε καταφέρει πολλά και ζητάμε περισσότερα και με αποφασιστικότητα, σιγουριά και γνώση, δηλώνουμε «παρών» στην προσπάθεια για μία νέα αρχή αναβάθμισης του επιμελητηριακού θεσμού και βελτίωσης του επιχειρηματικού γίγνεσθαι. Στηριζόμαστε σε τρεις άξονες. Στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και του ρόλου που διαδραματίζει στα τοπικά δρώμενα, στην καθημερινότητα και στη στήριξη, με κάθε τρόπο και μέσο, του Καβαλιώτη επιχειρηματία. Επίσης, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Νομό μας.

Οι προτάσεις μας έχουν εξειδίκευση για κάθε επιχειρηματικό τομέα και φιλοδοξούμε σε κάθε επιχείρηση, να έχουμε στήριξη και απαντήσεις για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που δέχεται. Ένα νέο πρόγραμμα, με νέες και φρέσκες ιδέες, σύμφωνα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και με διάθεση για δουλειά, φιλοδοξούμε να πάμε μπροστά το Επιμελητήριο και τους επιχειρηματίες μέλη μας.

Είμαστε μία πρωτοβουλία επιχειρηματιών, ανοιχτή σε όλους τους χώρους, σε όλες τις τάσεις, με μόνο σκοπό και στόχο, τη βελτίωση των επιχειρηματικών όρων και συνθηκών της περιοχής μας, την ανάκαμψη των επιχειρήσεων μας και την ανάπτυξη σε ορθολογική βάση της οικονομίας και της κοινωνίας μας. Θα έχουμε τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, περίπου, μέχρι την ημέρα των εκλογών, την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αναλυτικά το πρόγραμμά και τις θέσεις μας.

Να ευχαριστήσω τους φίλους υποψήφιους επιχειρηματίες, που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και δίνοντας χρόνο από την προσωπική τους ζωή, αλλά και την επιχειρηματική τους καθημερινότητα, για μία νέα προσπάθεια που καταβάλλουμε για το καλό της Καβάλας μας, για τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και του θεσμού του Επιμελητηρίου. Σήμερα, είναι αρκετοί από αυτούς εδώ μαζί μας. Επιχειρηματίες ενεργοί και δραστήριοι και πολλοί από αυτούς, με συμμετοχή στα διοικητικά όργανα του Επιμελητηρίου και άλλων συνδικαλιστικών φορέων.

Ζητάμε τη ψήφο των συναδέλφων επιχειρηματιών στις επόμενες εκλογές. Η «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία», με πολλά έμπειρα στελέχη και πολλούς νέους συναδέλφους, δεσμεύεται για μία προσπάθεια για ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο, για ένα καλύτερο Επιμελητήριο».

Στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης, για την πιθανή συμμετοχή κι άλλου, ή άλλων συνδυασμών στις εκλογές και για τη φήμη περί συμφωνίας συνδιοίκησης στην προεδρία, ο Μάρκος Δέμπας και ο Γιάννης Παναγιωτίδης, επιχείρησαν να στείλουν μήνυμα ενότητας, συμπόρευσης και «κοινής πλεύσεως» στον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Καβάλας. «Αυτό που κατακτήσαμε στην Καβάλα, σε σύγκριση με άλλα Επιμελητήρια της χώρας, είναι πολύ σημαντικό και αφορά στην «κοινή πλεύση» των επιχειρηματιών», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ