SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 / ΚΑΒΑΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες ήρθαν ισάριθμες ήττες, για την ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Και οι δύο, από τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του βορείου ομίλου της Super League 2, την Α.Ε. Λάρισα και την Βέροια.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο Α.Ο.Κ. ηττήθηκε από την πρωτοπόρο ομάδα της Βέροιας με σκορ 2-0. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού. Ο Μούργος στο 10ο λεπτό έκανε το 0-1 και ο Φοφανά στο 25ο λεπτό, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα της Βέροιας με 0-2. Ο Α.Ο.Κ. προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 29ο λεπτό ακυρώθηκε με οφ σάιντ, τέρμα που σημείωσε ο Απόστολος Στίκας, ενώ στο 36ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Μάρκος Βελλίδης, απέκρουσε δύο διαδοχικές προσπάθειες του Caiuby Francisco da Silva να μειώσει σε 1-2, την πρώτη από εκτέλεση πέναλτι και την δεύτερη μετά το «ριμπάουντ» που πήρε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Με τις δύο ήττες, ανακόπηκε το «σερί» της συγκομιδής βαθμών από τον Α.Ο.Κ., ωστόσο πιστεύουμε ότι θα «μαζέψει» κι άλλους στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το ίδιο πιστεύουν και οι φίλαθλοι, που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι εναντίον της Βέροιας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με υπομονή και πίστη, ο Α.Ο.Κ. θα πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Στον Κυριακάτικο αγώνα έπαιξαν οι: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Στίκας, Θωμαΐδης, Καραγιάννης, Σαμπανίδης, Armalas, Spacic, Ebert, Caiuby, Stamenkovic (Γροσδάνης, Οκάν Σουλεϊμάν, Musija, Bouman).

Στην τελευταία αγωνιστική ημέρα (17η) του α΄ γύρου του πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός 1-0, Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Πειραιώς Β 2-3, Π.Α.Ο.Κ. Β-Απόλλων Λάρισας 3-0, Ξάνθη-Αναγέννηση Καρδίτσας 5-2, Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου 1-2, Αλμωπός Αριδαίας-Τρίγλια/Ηρακλής 0-2, Τρίκαλα-Λάρισα 0-1, ρεπό Πιερικός.

Η βαθμολογία στον βόρειο όμιλο είναι η εξής: Βέροια 36, Λάρισα 33, Ξάνθη 28, Αναγέννηση Καρδίτσας 25, Ολυμπιακός Πειραιώς Β 25, Νίκη Βόλου 23, Αλμωπός Αριδαίας 21, Τρίγλια/Ηρακλής 20, Θεσπρωτός 18, Π.Α.Ο.Κ. Β 18, Απόλλων Πόντου 16, Τρίκαλα 16, Πιερικός 15, Απόλλων Λάρισας 13, Πανσερραϊκός 12, Ολυμπιακός Βόλου 10, Καβάλα 9.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ