Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες και τι περιμένουμε από την υπουργοποίηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

0

Πολλά μπορεί να γράψει κανείς για να κάνει εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, όχι τόσο γενικά, αφού αυτό το κάνουν πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι, αλλά και οι διάφοροι «σχολιαστές» του διαδικτύου. Θα θέλαμε, ωστόσο, να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσου εξελέγησαν στο νομό Καβάλας, δηλαδή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Γιάννη Πασχαλίδη, τον Μακάριο Λαζαρίδη και την Τάνια Ελευθεριάδου. Θα θέλαμε να συγχαρούμε και όλους τους άλλους υποψήφιους (εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις) για τον έντιμο και ήπιο σχετικά, προεκλογικό τους αγώνα.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την υπουργοποίησή του σε ένα πολύ κρίσιμο υπουργείο, πράγμα που σημαίνει πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης του έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Για μας τους καβαλιώτες είναι πολύ σημαντική η τιμή αυτή, αν και γνωρίζουμε, πως η θέση δεν δόθηκε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο με γεωγραφικά κριτήρια.

Μη ξεχνάμε ότι στην τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τιμήθηκαν οι τρεις βουλευτές του, της Καβάλας, με μια υπουργοποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν τους θεωρούσε ικανούς να αναλάβουν ένα τέτοιο πόστο. Άλλωστε δική μας εντύπωση και του λαού της Καβάλας, όπως απέδειξε με την ψήφο του, ήταν πως δεν αποδείχθηκαν ικανοί ούτε και ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι (ως βουλευτές) του νομού.

Ελπίζουμε, ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, αλλά και του λαού της Καβάλας που τον εξέλεξε πρώτο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Καβάλα με περισσότερες από 13.000 ψήφους. Ελπίζουμε, επίσης, ότι θα διαθέσει λίγο από τον πραγματικά πολύτιμο χρόνο του στο Υπουργείο, να ασχοληθεί με τα τοπικά μας ζητήματα και ιδιαίτερα με εκείνα που έχουν να κάνουν με τις δικές του αρμοδιότητες, όπως είναι τα στρατόπεδα του Περιγιαλίου, το αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα, το αεροπορικό κλιμάκιο της Χρυσούπολης, το σπίτι του Στρατηγού προς αξιοποίηση, το ασανσέρ για τη συνοικία της Παναγίας και  η προσωρινή λύση για τη γέφυρα του Νοσοκομείο με την γέφυρα Bailey. Η υποστήριξη και προώθηση και των υπολοίπων θεμάτων της Καβάλας, από έναν πρωτοκλασάτο Υπουργό της Κυβέρνησης θα είναι αποφασιστική, αν τα ζητήσει ο ίδιος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τους αρμόδιους συναδέλφους του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ