Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ο Ρετζέπ θα παίξει “πάρτα όλα”!

0
  • Μετά τον εκφοβισμό, που συνεχίζεται, τα Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδας καλλιεργούν στον ελληνικό λαό την ιδέα του «διαλόγου» με την Τουρκία και προβάλλουν τη «διπλωματική αντεπίθεση» που κάνει η κυβέρνηση. Υποβαθμίζουν, συνειδητά, την στρατιωτική ισχύ των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, που είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αντιπαράθεση με τον εξουσιομανή Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
  • Έχετε την εντύπωση, καρντάσια, ότι οι διπλωματικοί ελιγμοί της ελληνικής κυβέρνησης θα είχαν αποτέλεσμα, αν η Ελλάδα δεν είχε αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις; Το πολεμικό ναυτικό, η πολεμική αεροπορία και ο στρατός ξηράς, θα δώσουν συντριπτικό χτύπημα σε οποιονδήποτε επιτεθεί απρόκλητα, με στόχο να αποσπάσει ελληνικό έδαφος (συμπεριλαμβανομένων των νησιών).
  • Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις συμπληρώνουν έναν μήνα επιχειρησιακής ετοιμότητας απέναντι στον ντεμέκ ισχυρό παίκτη στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ οι ευρωπαίοι εταίροι είναι κρυμμένοι κι ακόμα ψελλίζουν για «κυρώσεις» σε βάρος της Τουρκίας!
  • Πιστεύετε πως ο ανισόρροπος Ρετζέπ φοβάται τις κυρώσεις των κρυμμένων ευρωπαίων, ή τον παραταγμένο στόλο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού και τους (αντικειμενικά) καλύτερους πιλότους στον κόσμο, που πετούν τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη;
  • Γνωρίζει, πολύ καλά, πως αν ανάψει το φιτίλι της πολεμικής σύγκρουσης, με δική του ευθύνη, θα έχει βαρύτατες απώλειες. Γι’ αυτό κλιμακώνει την προκλητικότητα και θέλει να πάει σε «διάλογο» με τη δική του ατζέντα. Γιατί εκεί, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, θα αισθάνεται και θα είναι πραγματικά πιο ισχυρός.
  • Τι να φοβηθεί από τους Έλληνες πολιτικούς, που διαπραγματεύτηκαν και υπέγραψαν συμφωνία με το προτεκτοράτο των Σκοπίων, για να παραχωρηθεί, χωρίς αιματοχυσία, ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας; Στο τραπέζι του «διαλόγου» θα παίξει «πάρτα όλα» με τους Έλληνες πολιτικούς και θα πούμε «ευχαριστώ» στους μεσολαβητές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ