Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Καβαλιώτικης κτηματομεσιτικής επιχείρησης Luxus Properties μετά τη γνωστοποίηση από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και του διοικητή Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη για την ανάγκη διάθεσης καταλυμάτων βραχύβιας μίσθωσης τύπου Airbnb προκειμένου να μπορούν να απομονωθούν, να μπουν σε καραντίνα, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό που πιθανόν νοσήσουν κατά την αντιμετώπιση κρουσμάτων του κορωνοϊού (covid-19).

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της Luxus Properties Γιάννης Λοστορίδης επικοινώνησε άμεσα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη ώστε να διαθέσει τα 20 από τα καταλύματα που βρίσκονται στα χέρια της εταιρείας για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

«Η Luxus Properties, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία ακινήτων αλλά και διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων με έδρα την Καβάλα αποφάσισε να συνδράμει τον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην δύσκολη αυτή συγκυρία. Παραχωρεί 20 ακίνητα τα όποια εκμεταλλεύεται ως τουριστικά καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι θέλουν να αποφύγουν την επαφή αυτές τις μέρες με τις οικογένεια τους λόγω της πανδημίας του covid-19. Επίσης θα καλύψει τις ανάγκες των μετακινήσεων σε καύσιμα για κάθε έναν γιατρό – νοσηλευτή για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΚΤ ο Γιάννης Λοστορίδης.

Στη χθεσινή ανακοίνωσή της η Ένωση Γιατρών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Καβάλας έκανε έκκληση προς τους συμπολίτες που μπορούν να προσφέρουν με τον ίδιο τρόπο, να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο Κλαίρη Λαμπίρη στο τηλέφωνο 6977455995. «Η κρίση απαιτεί ομαδική δράση και συνεργασία όλης της κοινωνίας. Η παραμονή του προσωπικού σε καραντίνα μακριά από την οικογένεια, είναι απαραίτητη για την προστασία όχι μόνο των οικείων τους, αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης. Ευπρόσδεκτη η κάθε βοήθεια. Τα καταλύματα μετά το τέλος της καραντίνας θα καθαριστούν και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες όπως ακριβώς παρελήφθησαν»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ