“Στήνεται”, μέρα με την ημέρα, η μονοκρατορία του Βαγγέλη Παππά στην Καβάλα B.C.

  • Εκτός από τον σχεδιασμό (οικονομικό και αγωνιστικό) της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Βαγγέλης Παππάς προανήγγειλε και την «απαγκίστρωση» του Κώστα Παπακωνσταντίνου από την Καβάλα B.C. «Ο πρόεδρος έχει κουραστεί. Έχει βάλει τόσα πολλά λεφτά και δεν έχει άλλη δυνατότητα. Κι αυτή τη στιγμή, τρέχει σε διάφορες χώρες για να κάνει τη δουλειά του σαν μηχανικός πετρελαίου, για να αντιμετωπίσει όλα αυτά που έχασε», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα.
  • Η Καβάλα B.C., λοιπόν, είναι «χάσιμο χρόνου και χρημάτων» για τον Κώστα Παπακωνσταντίνου και ο καλός φίλος του, Βαγγέλης Παππάς, ανέλαβε να «κουβαλήσει τον σταυρό του μαρτυρίου» από αυτό το καλοκαίρι και στη συνέχεια.
  • Έτσι, με μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια, από μερίδα των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, καλλιεργεί το κλίμα έλευσης της δικής του μονοκρατορίας στα διοικητικά της ομάδας.
  • Προχθές συναντήθηκε με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, συζήτησαν και συναποφάσισαν για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου στην Α2 εθνική κατηγορία. Φαίνεται πως η έγκριση από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και, κυρίως, από τους μετόχους της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Κ.Α.Ε.) είναι περιττή.
  • Οι άλλοι μέτοχοι και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν διακοσμητικό ρόλο, ή θεωρούνται δεδομένα στις αποφάσεις που παίρνουν οι δύο άνδρες για το μέλλον της ομάδας.
  • Όμως, μία αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, δεν λειτουργεί έτσι όπως λειτουργούσε η Καβάλα Oil, επί διαχειρίσεως των εργαζομένων, με πρόεδρο τον Βαγγέλη Παππά και μέλος της διοίκησης τον Κώστα Παπακωνσταντίνου.
  • Είπε, ακόμα, ο Βαγγέλης Παππάς ότι ο προϋπολογισμός θα είναι χαμηλός: «Γιατί δεν υπάρχουν δυνατότητες, ή μάλλον, δεν υπάρχουν άλλες προσφορές πλην των συνηθισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του κου Παπακωνσταντίνου και σε πολύ μικρότερο βαθμό τις δικές μου».
  • Και πώς να υπάρξουν άλλες προσφορές, όταν «κουμάντο» κάνει ένας και έχει αποφασίσει ήδη για τον σχεδιασμό; Για να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, θεωρούμε, τον βασικό ρόλο πρέπει να παίξει ο Κώστας Παπακωνσταντίνου ως «μεγαλομέτοχος» της εταιρείας.
  • Κι επειδή δεν μπορεί να κρατήσει «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» (την τεχνική εταιρεία του και την Καβάλα B.C.), πρέπει το συντομότερο να βρει νέους αγοραστές των μετοχών του στην Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.
  • Αλλά, όμως, σ’ αυτούς να μην περιλαμβάνεται ο Βαγγέλης Παππάς, γιατί με αυτόν επικεφαλής, η Καβάλα B.C. θα ακολουθήσει φθίνουσα πορεία και από τα επτακόσια εισιτήρια διαρκείας, της περασμένης περιόδου, θα «κατρακυλήσει» πολύ χαμηλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ