Ποιοι είναι πίσω από τα σκόπιμα δημοσιεύματα για υποτιθέμενο «Τουρκικό» ενδιαφέρον για την ΒΦΛ

0

Είναι γνωστά τα δημοσιεύματα που έγιναν σε κάποιες επιλεγμένες αθηναϊκές εφημερίδες, ότι τάχα, κάποιοι βάσει σχεδίου, ετοιμάζονται να κλείσουν την βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, με στόχο, να την απαξιώσουν και να την πάρουν μετά άνθρωποι που έχουν και …τούρκικο διαβατήριο, και παίζουν παιχνίδια για το συμφέρον  τους, με μίζες, εξυπηρετώντας την πολιτική του Τούρκικου Προξενείου και της Τουρκίας!!!

Αποδεικνύεται, πως τα δημοσιεύματα αυτά την καταλληλότερη μάλιστα στιγμή, μάλλον εξυπηρετούν τα συμφέροντα της σημερινής εργοδοσίας του Λαυρεντιάδη και τίποτε περισσότερο. Θα μπορούσε εύκολα να συμπεράνει κανείς κάτι τέτοιο, αφού στο δικαστήριο που έγινε στην Αθήνα οι δικηγόροι της εταιρείας είχαν ανάτυπο του σχετικού αθηναϊκού δημοσιεύματος, το οποίο ή κατέθεσαν ή κατά πάσα πιθανότητα θα το καταθέσουν στο δικαστήριο μαζί με τις προτάσεις τους, που θα κατατεθούν συνολικά τη Δευτέρα.

Θέλουν λοιπόν, με τα εν λόγω ευφάνταστα δημοσιεύματα, που δεν αποκλείουν κάποιοι να είναι σκόπιμα, να δημιουργήσουν εντυπώσεις, χτυπώντας στην εθνική ευαισθησία των δικαστών και να απαλλάξουν τον Λαυρεντιάδη και τις εταιρείες του, από την υποχρέωση καταβολής των τεράστιων χρεών που δημιούργησε προς την ΔΕΠΑ, που είναι η πάροχος φυσικού αερίου προς το εργοστάσιο… Τους πήραμε χαμπάρι!!!

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, με το ανάτυπο του αθηναϊκού δημοσιεύματος με τίτλο: «Τουρκικός δάχτυλος (;) για τη Βιομηχανία Λιπασμάτων στην Καβάλα», στο έδρανο των δικηγόρων του Λαυρεντιάδη, τραβήχτηκε μέσα στο δικαστήριο, με το κινητό τηλέφωνο, από κάποιον απολυμένο της ΒΦΛ, που είχε παραστεί στην δικαστική αίθουσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ