Επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της Α.Ε. Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό εστιατόριο «Το κουτούκι του Σαρρή» στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, παρουσία πλήθος κόσμου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και άλλων φορέων. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ήταν μία εκδήλωση «ντυμένη στα κίτρινα» και ο πρόεδρος, Σταμάτης Τσάμαρης, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αποδείχθηκαν άριστοι «οικοδεσπότες». Στις ειδικές βραβεύσεις που έγιναν, επίσης, η συγκίνηση ήταν διάχυτη και οι αναμνήσεις ζωντάνεψαν.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκε ο μακροβιότερος πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Τσαουσάκης, την πλακέτα έδωσε ο αντιπεριφεριάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην πρόεδρος και ιδρυτής των τμημάτων υποδομής, Κώστας Παπάζογλου, από τον γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, Χρόνη Γκαϊτατζή και ο διαχρονικός ποδοσφαιριστής, Παύλος Βουλγαρίδης, από τον επίσης διαχρονικό ποδοσφαιριστή και νυν μέλος της τεχνικής ομάδας του Α.Ο. «Καβάλα», Κώστα Βακιρτζή.

Οι τρεις βραβευθέντες μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την πρωτοβουλία του συλλόγου και θυμήθηκαν το παρελθόν. Ο πρόεδρος, Σταμάτης Τσάμαρης, αναφέρθηκε στη μεγάλη βαρύτητα που δίνει ο σύλλογος στα τμήματα υποδομής, για την ανάπτυξη του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο αντιπεριφεριάρχης Καβάλας,, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας και πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Άκης Τελίδης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Τάσος Μεταξάς, η προπονήτρια της ομάδας πετοσφαίρισης γυναικών του Α.Ο. «Καβάλα», Έφη Γερακίνη, τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, Αχιλλέας Μέγας και Γιώργος Πριονίδης, ο γραμματέας Χρόνης Γκαϊτατζής, ο πρώην τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Μανώλης Γερακίνης, ο πρόεδρος του σωματείου «Καβάλα 2004», Γιάννης Ρούμπας, ο προπονητής του ανδρικού τμήματος του συλλόγου Παύλος Προβατίδης, ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης. Η συζήτηση συνεχίστηκε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ