Δύο ακόμα προσθήκες παικτριών, που συνάδουν με τη φετινή αγωνιστική φιλοσοφία, ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος πετοσφαίρισης γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Πρόκειται για την Στέλλα Ντίτσα και την Σοφία Μαραθοκαμπίτου, οι οποίες την περασμένη περίοδο (2018-2019) φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου της «Νίκης» Αλεξανδρούπολης.

Η Στέλλα Ντίτσα έκλεισε τα 20 έτη ηλικίας τον περασμένο Ιανουάριο, αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής, έχει ύψος 1 μέτρο και 81 εκατοστά και προέρχεται από τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Η Σοφία Μαραθοκαμπίτου, θα συμπληρώσει το 20ο έτος ηλικίας τον ερχόμενο Αύγουστο, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, έχει ύψος 1 μέτρο και 80 εκατοστά και προέρχεται από την Αναγέννηση Σάμου.

Στόχος της διοικούσας επιτροπής, είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας, με παίκτριες που έχουν ταλέντο και θέλουν να αναδειχτούν στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Επίσης, ο αγωνιστικός σχεδιασμός αφορά στην ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις θέσεις. Αποκτήθηκαν, ήδη, μία πασαδόρος (Άννα Τσουκαλά), μία κεντρική και μία ακραία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ