Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ένα καινούργιο όχημα πολλαπλών χρήσεων και παρελκομένων, με συνολική δαπάνη 160.580 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Πρόκειται για την παραλαβή: α) ενός ειδικού φορτηγού οχήματος, το οποίο έχει την δυνατότητα να φέρει στην καρότσα του αποσπώμενες υπερκατασκευές για διάφορες χρήσεις, β) μιας υπερκατασκευής απολύμανσης και πλύσης, γ) μιας λεπίδας αποχιονισμού.

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για διάφορες ανάγκες του Δήμου και τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, ενώ έχει την δυνατότητα να φέρει μελλοντικά και άλλες αποσπώμενες υπερκατασκευές για χρήσεις όπως: πυρόσβεση, χλοοκοπή, αλατοδιανομή, κ.ά. Η προμήθεια χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020», του Τοπικού Προγράμματος Πολυταμειακού CLLD/LEADER ΕΠΑΛΘ.

Ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε: «Ενισχύουμε σταθερά και με συνέπεια τον στόλο των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου. Το μηχάνημα που παραλάβαμε, αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο πολύ-εργαλείο, που θα προστεθεί στον ανανεωμένο στόλο του Δήμου. Θα συνεισφέρει στην αντιμετώπιση πολλών και διαφορετικών αναγκών του Δήμου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του τόπου μας και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση εκτάκτων συνθηκών».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ