• «Φέρε μου το business plan κι εγώ αύριο το πρωί, θα τους πάρω τους πρόσφυγες και θα φύγω», δήλωσε το καρντάσι ο Πάνος Καμμένος στη Δήμητρα, για την παραχώρηση του παλιού στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Και μόνο ότι ο Πάνος είναι πολιτικός, η δήλωση αυτή μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.
  • Αν είναι να φύγουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», αύριο το πρωί, να του δώσεις Δήμητρα όχι ένα, αλλά δέκα business plan του Καμμένου. Αλλά, όταν σου είπε το παραπάνω, έπρεπε να του απαντήσεις το εξής: «Πάρε εσύ, Πάνο μου, τους πρόσφυγες από το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» κι εγώ αύριο το πρωί, θα σου στείλω το business plan».
  • Παρά τη δήλωση του Καμμένου, το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» μονιμοποιήθηκε, απέσπασε τα εύσημα από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. ως ένα από τα καλύτερα οργανωμένα κέντρα στην Ελλάδα και τώρα ετοιμάζονται να στείλουν περισσότερους φιλοξενούμενους, γιατί στην Μυτιλήνη και στα άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι συνθήκες φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών είναι άθλιες!
  • Ποιος να το φανταζόταν, καρντάσια, ότι θα ερχόταν ο Πάνος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για να βγάλουν έσοδα οι ένοπλες δυνάμεις από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας τους! Ποια ακίνητη περιουσία; Τις εκτάσεις, τα κτίρια, κ.ά. ακίνητα, τα οποία έδωσαν στον ελληνικό στρατό οι Δήμοι και το ελληνικό δημόσιο, για να κατασκευαστούν στρατώνες για τους στρατιώτες και τα οχήματα, νοσοκομεία για τους στρατευμένους, κατοικίες για τη στέγαση των αξιωματικών κ.λπ.
  • Κάποιοι στρατώνες ερήμωσαν, γιατί η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των στρατιωτικών μονάδων (τα έξοδα συντήρησης ήταν μεγάλα) και αντί οι εκτάσεις αυτές να επιστραφούν στους φορείς που τις πρόσφεραν, ήρθε ο Καμμένος να κάνει τον κτηματομεσίτη, ζητώντας «μπόνους» 5% για την ενοικίασή τους!
  • Κι ενώ ο ελληνικός λαός δίνει από το υστέρημα του, ώστε οι ένοπλες δυνάμεις να διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο και πολύ καλά κάνει, ο Καμμένος το παίζει κτηματομεσίτης!
  • Υ.Γ. Για την ακίνητη περιουσία τους, αλήθεια, οι ένοπλες δυνάμεις πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, όπως οι Δήμοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ