• «Είμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους», δήλωσε ο Makis στην παρουσίαση τεσσάρων ακόμα μελών της dream team που ετοιμάζει, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, συγνώμη τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας ήθελα να γράψω.
  • Αλλά, πώς να μη μπερδευτώ με τις «μεταγραφές» που παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019; Στην ποδοσφαιρική διάλεκτο λένε, όταν ένα σωματείο αγοράζει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, ότι «ψώνισε από το πάνω ράφι». Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, έχω σημαντική επιφύλαξη.
  • Δηλαδή, Makis καρντάσι μου, όταν μία ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει τίτλους και τρόπαια, θα ενισχυθεί με ταλαντούχους και νέους στην ηλικία ποδοσφαιριστές. Η ένταξη στο συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας», του Νίκου Μαυρίδη και του Φίλιππου Φιλιππίδη, δεν συνάδει με τον στόχο του πρωταθλητισμού. Σαν να μου λέει κάποιος, ότι ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει πάλι το πρωτάθλημα Ελλάδας, αν πάρει τον Μίμη Δομάζο και τον Αντώνη Αντωνιάδη!
  • Οι μεταγραφές, Makis, θέλουν μεγάλη προσοχή, γιατί στην Ελλάδα ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές που αποδείχτηκαν «παλτά»! Και οι ομάδες, βεβαίως, που τους καλοπλήρωσαν, δεν κατέκτησαν τίτλο. Όποια διοίκηση υπογράφει συμβόλαιο με παίκτες που «περίσσεψαν» από τις άλλες ομάδες, δεν πρόκειται να δημιουργήσει ανταγωνιστικό σύνολο. Θα είναι ένα συνονθύλευμα, το οποίο δεν θα αντέξει στο χρόνο.
  • Δεν συμμερίζομαι, λοιπόν, τη δήλωση που έκανες περί πολυσυλλεκτικού συνδυασμού. Θα έλεγα ότι είναι «ανεμομαζώματα-ανεμοσκορπίσματα» κι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στη συνοχή και αργότερα, στη διοίκηση του Δήμου, δυσλειτουργία. Απτό παράδειγμα είναι η σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας, στην οποία οι επιλογές για το διοικητικό σχήμα ήταν μετρημένες στα δάκτυλα των δύο χεριών!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ