Ένας επιχειρηματίας για να θεωρείται και να είναι πετυχημένος, πρέπει να βρίσκει χρόνο για όλες τις δραστηριότητες του. Ο Alexander Haditaghi, αφού «έκλεισε» την συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επένδυση στην «αλάνα» της Νέας Ηρακλείτσας, ανέλαβε δράση για τον «δεύτερο κύκλο» του νομικού αγώνα, με σκοπό να διατηρήσει στην Super League 2 την ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Δήλωσε, μάλιστα, στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, με τους οποίους συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, ότι οι πιθανότητες επίτευξης του στόχου είναι 90%!

Από την ημέρα που αφίχθηκε στην Ελλάδα, την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποίησε διαδοχικές επαφές, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με την πετυχημένη νομική ομάδα, που ανέλαβε, για λογαριασμό του και για λογαριασμό του Α.Ο.Κ., τον νομικό αγώνα. Είναι φανερό πως έχει αφοσιωθεί στον στόχο αυτό και έβαλε προτεραιότητα να τελειώσει το ζήτημα όπως επιθυμεί. Το ευχόμαστε ολόψυχα. Τις επόμενες ημέρες, επίσης, θα συναντηθεί εκ νέου με την επιτροπή που σχηματίστηκε για την διαχείριση του αγωνιστικού σχεδιασμού, καθώς και με τα διοικητικά στελέχη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., τα οποία θέλει να έχει συμμάχους, όπως και τους τοπικούς άρχοντες και τον επιχειρηματικό κόσμο, στην υλοποίηση του οράματός του. Το όραμα του δεν αφορά μόνο την ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και την πόλη της Καβάλας, την οποία αισθάνεται ως «σπίτι» του και έχει συνδεθεί ιδιαίτερα συναισθηματικά. Εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, πως τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, δέχτηκε προτάσεις να αγοράσει επτά Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (Π.Α.Ε.) της Ελλάδας, τρεις από την Super League και τέσσερις από την Super League 2! Ωστόσο, δήλωσε ότι η Καβάλα είναι η «πρώτη αγάπη» και θα παραμείνει αφοσιωμένος σ’ αυτή!

Τόνισε, ακόμα, ότι η Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι από τις ελάχιστες Π.Α.Ε. της Super League 2, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στην κατηγορία. Η ομάδα, πρόσθεσε, θα «χτιστεί» για να αγωνιστεί στην Super League 2, αλλά ακόμα κι αν βρεθεί στην ερασιτεχνική Γ΄ εθνική κατηγορία, θα είναι φιλόδοξη και θα διεκδικήσει την επάνοδο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μεγαλύτερο στόχο θεωρεί, να δημιουργήσει ο Α.Ο.Κ. μία μεγάλη Ακαδημία με τετρακόσια παιδιά, από τα οποία θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί αστέρες του Καβαλιώτικου και ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζήτησε την συνεργασία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., ώστε να ενώσει όλες τις Ακαδημίες της πόλης, του Νομού και των γύρω περιοχών, κάτω από την ομπρέλα του συλλόγου.

Τέλος, κάλεσε την κεντρική διοίκηση, να στηρίξει έμπρακτα τα σωματεία της Super League 2 και της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ώστε να γίνουν οικονομικά αυτόνομα και δυνατά, ώστε να πάψουν να ζητούν «ελεημοσύνη» από το κράτος για να επιβιώσουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, επεσήμανε, πρέπει να μιμηθεί τα επαγγελματικά πρωταθλήματα άλλων χωρών και αθλημάτων, όπως το επαγγελματικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης των Η.Π.Α. (N.B.A.), το επαγγελματικό πρωτάθλημα ράγκμπι, το επαγγελματικό πρωτάθλημα χόκεϊ στον πάγο κ.ά., τα οποία είναι οικονομικά εύρωστοι αθλητικοί Οργανισμοί και έχουν έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Τις προσεχείς ημέρες, είναι πολύ πιθανό να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της περιόδου 2022-2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ