Μία προέκταση της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων είναι, όπως δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρης Παπατολίδης, οι διοικήσεις στις Περιφέρειες και στους Δήμους. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.) βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στα καινούργια γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας, για να παρουσιάσει μία ακόμα ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου.

Στην πολιτική τοποθέτηση που έκανε, σημείωσε ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κεντρική διοίκηση αποτυπώνεται στο νέο χωροταξικό σχεδιασμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και όχι τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους, στη συνέχεια, σχολίασε ότι: «Στον συνδυασμό μας, δεν θα βρείτε επιχειρηματίες που θα λύσουν τα προβλήματα των εργαζομένων. Κι αυτό, το θεωρούμε τιμή μας».

Στην ερώτηση του «Κ.Τ.», τι έπρεπε να γίνει, πέρα από την ευθύνη και την αρμοδιότητα, για να αποκατασταθεί αμέσως η ζημιά στο τμήμα του καταστρώματος της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο υποχώρησε, απάντησε ότι, κατά την άποψη του συνδυασμού και του Κ.Κ.Ε., πρέπει να υπάρχει ένας ενιαίος δημόσιος φορέας, που θα ελέγχει την κατάσταση όλων των οδικών υποδομών και θα παρεμβαίνει, για την αποκατάσταση των προβλημάτων. Έτσι, θα σταματήσει το φαινόμενο, ο ένας φορέας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο.

Επίσης, στην ερώτηση του «Κ.Τ.» πως σχολιάζει το αίτημα της κοινωνίας της Σαμοθράκης, για τη θαλάσσια επανασύνδεση του νησιού με την Καβάλα, απάντησε ότι δεν είναι αντίθετος, αλλά προέχει η αποκατάσταση της ομαλής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ